ALO SAZNAJE! Severina i Milan u NIKAD GORIM odnosima! Evo šta je izgubila zbog Igora Kojića!

Njihov odnos je sve gori, a za to su oboje krivi“, kaže naš sagovornik

Severina
Severina, Foto: Screenshoot Youtube

Odnos Milana Popovića i njegove bivše partnerke Severine Kojić iz meseca u mesec je sve turbulentniji, a astrolog Dušan Veličković je za VIP magazin otkrio kakva će ova godina biti za pevačicu i šta će se desiti sa zajedničkim starateljstvom nad sinom Aleksandrom.

 

DEFINITIVNO KRAJ! Severina Kojić PREKINULA svaku VEZU sa njim!

- Ova godina za Severinu nije dobra i tek će se na jesen stvari pomeriti sa mrtve tačke. Njen odnos sa bivšim partnerom Milanom Popovićem je sve gori, ali za to nije kriva samo jedna strana. Severina je ove godine bila manje posvećena sinu Aleksandru, a Milan je to osetio i iskoristio da se još više približi sinu - kaže za VIP magazin astrolog i dodaje:

Severina i Igor Kojić
Severina i Igor Kojić, Foto: Instagram/severina

- Severina je dobra majka, ali zbog prevelike posvećenosti karijeri, koja je krenula silaznom putanjom, sinu ne može da se posveti koliko bi htela - ističe Veličković, koji tvrdi da tek od septembra ove godine Kojićeva može da napravi neki pomak u muzičkom pravcu.

 

- Pevačici Sunce ulazi u 10. kuću početkom septembra i tada će imati najviše šansi za uspeh. Severina dugo nije imala hit i to je koči, kao i dolazak mladih pevačica, koje će je „pregaziti“ ukoliko se ne trgne. Ona je zbog braka za Igorom Kojićem izgubila inspiraciju za pisanje i stvaranje muzike i to ju je skupo koštalo - počinje priču za VIP Veličković i objašnjava da nije isključeno da će se osim u poslu desiti i zaokret u Severininom privatnom životu.

NIKO NIJE ZNAO ŠTA JE SVE VREME RADILA! Gola istina o Severini Kojić! Novinarka do detalja otkrila stvari koje niko nije znao o pevačici!

- Za tri meseca, kada Severini zvezde budu naklonjene, moguće je i da će okončati brak, ukoliko se stvori povoljna „prilika“. Ako se to ne desi, onda će napraviti bum u karijeri. Severina će objaviti pesmu koja će biti popularna kao što je bila „Italijana“ i vratiće se na scenu u velikom stilu - objašnjava Veličković za VIP i tvrdi da ju je brak sa Kebinim sinom ugušio i sputao.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi