Severina Kojić
ATA images
Severina Kojić

ATA images

Severina Kojić, Foto: ATA images

Otkako je prestala da se u javnosti pojavljuje sa suprugom Igorom Kojićem, pevačici Severini Kojić kao da su potonule sve lađe!

Paparaco „Alo!“ fotografisao je Severinu na premijeri opere „Manon Lesko“, ali bez supruga! Seve je na premijeru stigla u društvu prijateljica, a vreme pred početak opere provela je u foajeu teatra, ispričao je naš izvor.

Severina Kojić

ATA images

Severina Kojić, Foto: ATA images

- Seve je u pozorište stigla pola sata ranije i imala je taman toliko vremena da u popije piće s prijateljicama. Poručila je flašicu mineralne vode, ali umesto da bude vedra i nasmejana, Seve nije skidala zabrinuti izraz s lica. Izgledala je odsutno i šta god da su joj prijateljice pričale, činilo se da ih nije slušala - priča naš izvor koji se zatekao na licu mesta. Kako objašnjava, situacija se nije promenila ni nakon što je sela u svoju ložu.

- Videlo se da joj nije dan i da je nešto muči. Kada su sele u ložu, Seve je umesto vode poručila vino, ali čini se da je ni to nije odobrovoljilo. Do početka predstave Seve se nije oraspoložila i izgledalo je kao da pogledom traži nekoga u publici - kaže naš izvor na kraju.

Severina Kojić

ATA images

Severina Kojić, Foto: ATA images

Podsetimo, Seve je nedavno stavila tačku na spekulacije da je njen brak na klimavim nogama, nakon što je „Alo!“ ekskluzivno objavio njihovu zajedničku fotografiju koja je nastala u jeku medijskih nagađanja da se razvode.