"MILANE, DALA SAM TI SVE PARE..." Severina za "Alo" otkrila sve detalje: Ne duguje bivšem partneru ni evro!

Ispunjava sve obaveze oko izdržavanja svog sina Aleksandra!

Severina
Foto: Promo

Pevačica Severina Kojić navodno ispunjava sve obaveze oko izdržavanja svog sina Aleksandra, otkako je, pre skoro deset meseci izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, saznaje „Alo!“.

Naime, kako nam je objasnio Davor Grgin, predstavnik za medije popularne pevačice, Severina već deset meseci redovno uplaćuje novac za alimentaciju na privatni račun svog bivšeg partnera. Problem oko uplate alimentacije nastao je onog trenutka kada je navodno Popović insistirao da mu Kojićeva uplaćuje novac na račun za koji je ona kasnije saznala da je blokiran.

Severina i Milan Popović
Foto: Masanori Jošida/Rajko Ristić/Alo

- Severina Kojić proteklih 10 meseci uredno podmiruje svoje obaveze Milanu Popoviću za izdržavanje deteta i postoje lako proverljivi dokazi za te bankovne transakcije. Severina je, štaviše, Popoviću uplaćivala sredstva svaki mesec na privatni račun u Zagrebačkoj banci, iako je on na ročištu u Centru za socijalni rad negirao da mu je banka još proletos taj račun zatvorila. Kada je Popović konačno priznao da su mu privatni računi od marta u toj banci zatvoreni, Severina je i ta sredstva prebacila na njegov novootvoreni račun u Podravskoj banci - rekao je Grgin i dodao da pevačica planira da i dalje revnosno ispunjava sve svoje obaveze.

Severina
Foto: Instagram/Printscreen

- To znači da Severina nikada nije ni lično, ni posredstvom svog advokata tražila da se odloži ispunjenje njenih obaveza - zaključio je na kraju Grgin, a mi smo pokušali da stupimo u kontakt i sa Milanom Popovićem, ali je bio nedostupan.

Povezane vesti

 • Korisnik: lopov
  29/09/2020 - 12:48
  spao da mu bivsa placa kobajagi za dijete, ciganska posla
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi