Seve mi je tražila „Sunce ljubavi“

E. A. | vip 2015-11-27 22:15:27 2015-11-27 22:15:27

„Trezan shvatih iz prve, da sve su sem tebe, bile kurve kojih sam se stideo“, stihovi su koje je Severina Vučković tražila da joj Džej otpeva na njenoj svadbi sa Igorom Kojićem.

Skandal

 

Da li su ovo stihovi koje bi pevačica volela da joj je posvetio mladoženja, ostaće nedoumica do Sevkinog prvog intervjua, ali ona se veselila i uz druge hitove Ramadanovskog.


- Osim pesme „Sunce ljubavi“, mlada je tražila da otpevam i svoj hit „Ugasila si me“, kao i Dragojevićevu numeru „Podseti me šta to beše ljubav“. Za razliku od balada, koje su bile Severinin izbor, kolega Keba je poželeo „Lubenicu“ - otkriva Džej, koji je direktno nakon nastupa u Ljubljani doputovao u Beograd kako bi ispoštovao Kojiće. Na navode da ga je obezbeđenje udaljilo sa svadbe, pevač oštro reaguje.


- Obezbeđenje nisam ni video, osim na ulazu, i nismo imali nikakav kontakt. Otišao sam sa svadbe najnormalnije, nakon što sam se dobro proveo. Žao mi je samo što nisam osvanuo u provodu, ali sam zaista bio umoran jer sam sa Ruletom danima pre toga imao svirke - kaže Džej.

Expand player
Pogledajte više