PRISUTNIMA BILO NEPRIJATNO Sevaju varnice između Kije i Slobe! Izašli na binu da prime nagradu, ponašali se kao POTPUNI STRANCI! (FOTO)

Pokazali u kakvom su zapravo odnosu...

Sloba Radanović i Kija Kockar
Sloba Radanović i Kija Kockar, Foto: E stock

Ekipa emisije "Premijera" sinoć je organizovala gala proslavu svog petog rođendana, i tom prilikom mnogim estradnim zvezdama uručila nagrade. Međutim, kada su na scenu izašli Kija i Sloba svima je bilo vrlo neprijatno.

Naime, bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović dobili su nagradu u kategoriji "Premijerni minuti", a kada su izašli na binu sve vreme su se ignorisali.

Sloba je uzeo nagradu i pozdravio pristune, a iza njegovih leđa nalazila se Kija.

Sloba Radanović
Sloba Radanović, Foto: E stock

Radanović je pohvalio radi ekipe emisije "Premijera" i istakao da su veoma profesionalni. Nakon održanog govora Sloba je sa nagradom u rukama sišao sa bine, a zatim je sve pozdravila i Kockareva.

TAKVE STVARI SE NE PRAŠTAJU! Kija Kockar progovorila o PORODIČNOM NASILJU, pa pomenula Slobu Radanovića: "KRVNIČKI je udarao, ja sam kriva za to!"

"Želim da čestitam "Premijeri" na jubileju i želim da nastavimo uspešnu saradnju, da i dalje sarađujemo u nekim normalnim uslovima kako i treba da sarađuju novinari sa ostalim umetnicima. Vi ste primer toga", rekao je Sloba.

"Dobro veče svima, hvala puno na nagradi i čestitam rođendan "Premijeri". Hvala", rekla je Kija.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi