Seva međunožje, iz dekoltea sve ispada! Katarina Grujić će vam raspaliti maštu! (FOTO 18+)

Katarina Lazarević | vip 2019-11-07 16:15:24 2019-11-07 16:15:24

Zanela se!

Nenad Vujanović/Alo!

Mlada pevačica je na sebi imala brusthalter, seksi gaćice i čarape, stavila je dijamante oko vrata, a onda raširila noge pred našim paparacom

PROČITAJTE JOŠ:

Jedna od najatraktivnijih folk zvezda mlađe generacije Katarina Grujić ne prestaje da šokira! Nakon što je dala šut-kartu dečku Semiru Junuzoviću, odlučila je da se posveti isključivo karijeri, te stavila znak „stop“ na emotivni status. 

Muškarci je više ne zanimaju, ali zato sada sve više igra na kartu provokacije. Zgodna crnka ugostila je ekipu „Alo!“ na snimanju novog spota za pesmu „Tuđa“, a smelim stajlingom raspalila je maštu svih muškaraca koji su se tokom jučerašnjeg dana zatekli na lokaciji, gde je ekranizovana numera.

Kaća je na sebi imala brusthalter, seksi gaćice i čarape, bila je ogrnuta providnim bademantilom, stavila je dijamante oko vrata, a onda je raširila noge pred našim paparacom i sve je sevnulo!

Iako nije planirala da se baš toliko razgoliti pred fotografima, folkerki se omaklo, pa ih je počastila i više nego što je planirala.
Kako nam je otkrila, ovako provokativan stajling i te kako ide uz nju, te ubuduće planira da se samo ovako pojavljuje u svojim spotovima.

- Ovo je moj stajling za krevet (smeh). Kada se probudim ujutru, ovako se obučem, stavim dijamante oko vrata i uživam (smeh) - rekla je Kaća, a onda nam je otkrila i nešto o novom spotu.

- Spot je zamišljen kao italijanski mini-film. Trenutno se osećam seksi, elegantno, ali damski. Ostaću dosledna ovom stilu jer sam oduvek želela ovako da izgledam - rekla je Kaća za „Alo!“, a njena nova pesma, pod nazivom „Tuđa“ govori o ženi za koju svi pričaju da je neverna svom muškarcu, ali da to zapravo nije istina.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dijana Janković otkrila porodične tajne: Moj suprug me se plaši!

 

 

Expand player
Pogledajte više