Nataša Bekvalac
E-stock
Nataša Bekvalac

E-stock

Nataša Bekvalac, Foto: E-stock

Srpski glumac Sergej Trifunović potpuno je izgubio kompas od trenutka kada je rešio da se bavi politikom. Umesto da radi posao koji najbolje ume, on je rešio da svoje frustracije leči preko društvenih mreža!

Pored političara koje svakodnevno proziva, jer smatra da svoj posao ne rade kako treba, a sebe kandiduje kao idealnog vođu, na red je došla i pop zvezda Nataša Bekvalac, čiji je koncert u „Areni“ okarakterisao kao „džiberski ringišpil“.

Sergej Trifunović

Youtube Printscreen

Sergej Trifunović, Foto: Youtube Printscreen

No, jedini džiber u ovom slučaju ispada upravo Trifunović koji je, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, pre određenog vremena okrenuo broj telefona nekadašnje devojke i molio je da mu pomogne u vezi s jednim poslom, koji sam nije mogao da završi.

- Svi su bili šokirani pričom da je Trifunović nakon svega imao hrabrosti da pozove Natašu i zamoli je za uslugu. Navodno, on se tada ponašao kada da su njih dvoje u sjajnim odnosima, te da nemaju nikakvih problema koje vuku iz prošlosti - kaže izvor i dodaje:

- Sergej je znao da Nataša može da mu bude karta za posao koji je trebalo da završi. S obzirom na to da je i te kako popularna, da je ljudi vole i da ima konekcije, Trifunović je bez blama kontaktirao s njom i zatražio pomoć od nje. Iako je bila iznenađena pozivom, ona je obećala da će dati sve od sebe da mu pomogne i na kraju se sve završilo u njegovu korist. Nataša o tome nije želela preterano da govori, pa tako nikada nije otkrila o kakvom je poslu reč - otkrio je izvor „Alo!“.

Upravo zbog svega ovoga, mnogi su bili iznenađeni činjenicom da je Trifunović bez pardona učestvovao u napadu Srđana Dragojevića putem Tvitera na Bekvalčevu, koja im je kriva samo zato što je napunila „Štark arenu“.

Nataša Bekvalac

E-stock/ Caslav Vukojicic

Nataša Bekvalac, Foto: E-stock/ Caslav Vukojicic