Senidah se s tugom setila pokojne majke, a zbog jedne stvari Ceca Ražnatović je urezana u njeno srce!

Folkerka od malih nogu!

Ceca i Senidah
Foto: YouTube/printscreen

Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica Senida Ajdarpašić otkrila je detalje svog detinjstva, a zatim je ispričala da je upravo taj period vezuje i seća na Svetlanu Cecu Ražnatović.

Naime, njeni roditelji poreklom su iz Crne Gore u kojoj je kao mala provodila dosta vremena, čak dva puta godišnje tokom njenog odrastanja, što je bilo dovoljno da zavoli domaće izvođače.

Senidah
Foto: YouTube/printscreen

- Moji su iz Crne Gore, tamo sam išla dva puta godišnje tokom odrastanja. Slušam Cecu, Merlina, gledam filmove… - rekla je Senidah za za slovenački portal "siol.net" .

Senidah je ispričala kako je u tom periodu često znala da zabavlja svoje rođake, glumeći da je upravo Ceca Ražnatović.

Ceca Ražnatović
Foto: YouTube/printscreen

- Sestra i ja smo znali da zabavljamo rođake u Crnoj Gori uz njene pesme. Pravile bi mini nastupe, male bine, pevale uz Cecu, igrale... Moja mama je želela da bude pevačica, al' joj porodica to nije dozvoljavala - setno je ispričala, spomenuvši majku koja joj je preminula.

Podsetimo, Senidah je svoju uspešnu karijeru započela pre nekoliko godina prvo kao pevačica u Sloveniji, međutim megahitom "Slađana", njena popularnost je buknula i proširila se na teritoriju čitavog Balkana.

Senidah
Foto: YouTube/printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi