Hurricane
Youtube/Printscreen
Hurricane

Youtube/Printscreen

Hurricane, Foto: Youtube/Printscreen

Provokativne, seksepilne i pre svega izuzetno talentovane, devojke iz grupe „Hjurikejn“ predstavile su publici spot za pesmu „Hasta la vista“ kojom konkurišu za ovogodišnju „Evroviziju“. Sanja, Ivana i Ksenija družile su se sa predstavnicima sedme sile na radnom doručku koji su organizovali u klubu „Kasina“, a za „Alo!“ su otkrile kako se spremaju za drugo polufinalno veče, te da li očekuju pobedu kao što se uveliko spekuliše među fanovima popularnog takmičenja „Beovizija“.

- Svako ko se prijavio na „Beoviziju“ sigurno je sebe video kao pobednika i predstavnika naše zemlje na čuvenoj „Evroviziji“. Sanja i Ksenija su već bile na tom prestižnom takmičenju i zbog njihovih priča i ja imam osećaj kao da sam bila - kaže Ivana, a Sanja dodaje:
- Naravno da bih volela da ponovo idem sa mojim devojkama na „Evroviziju“, ali i ako ne pobedimo na „Beoviziji“, nećemo biti razočarane. Dale smo sve od sebe, a na publici je da i ona da sve od sebe i da glasa za nas - kroz smeh priča Sanja.

Hurricane

Nenad Vujanović

Hurricane, Foto: Nenad Vujanović

Tvrde da konkurenciju nemaju, jer su svi izvođači veoma različiti.

- Dosta pesama nismo ni čule, ali Andrija Jo i Neda Ukraden imaju pored nas najslušaniju pesmu i publika odlično reaguje na njih. Ipak, na Nedu ne gledamo kao na konkurenciju jer smo totalno različiti fazon. Mi imamo ludački scenski nastup i numeru u potpuno drugačijem fazonu. Mada, svaka čast Nedi da u tim godinama izgleda seksi, negovano i da ima dobre pesme - tvrdi Ksenija i dodaje da su svesne da su im nameštali afere na „Beoviziji“.

Seksi devojke su priznale da im najlepše komplimente upućuju žene, a da im muškarci više šalju provokativne fotografije.
- Najlepše komplimente dobijamo od devojaka i takvi komentari su uvek najiskreniji. Muškarci i njihovi komentari nam nisu ni bitni. Oni nam šalju perverzne poruke na Instagramu, to je jedino što umeju - kaže Ivana.

Hurricane

Nenad Vujanović

Hurricane, Foto: Nenad Vujanović