KULJALO SALO OKO STOMAKA Seka uslikana u centru Beograda! Kada vidite kako izgleda UŽIVO, zaprepastićete se! (FOTO)

Seka Aleksić godinama trenira i vodi računa o zdravoj ishrani, ali, u njenom slučaju, to se uopšte ne vidi!

Seka Aleksić
Seka Aleksić, Foto: Alo!

Naime, iako pevačica neretko u intervjuima ističe da je, zahvaljujući strogom režimu vežbanja i ishrane, došla do savršene linije, Seka nema fotografije da to i dokaže!

Seka Aleksić
Seka Aleksić, Foto: Alo!

Paparaco "Alo!" uslikao je Aleksićevu u nimalo reprezentativnom izdanju, dok je sa suprugom Veljkom i sinom Jakovom bila u šopingu u prestoničkom tržnom centru, ali umesto da akcenat fotografija bude na spontanim porodičnim trenucima, u prvi plan izbio je višak kilograma s kojim pevačica, očigledno, kuburi.

Seka Aleksić
Seka Aleksić, Foto: Alo!

Bez trunke šminke i obučena u običnu majicu, farmerke i patike, Seka je sa suprugom, sinom i dadiljom neometano obilazila butike jer je malo ko mogao da je prepozna.

Pevačica je višak na butinama i zadnjici pokušala da sakrije košuljom, koju je vezala oko struka, ali joj nije pošlo za rukom da kamuflira i salo oko stomaka, uprkos tome da se svojski trudila.

Seka Aleksić
Seka Aleksić, Foto: Alo!

Međutim, ma koliko vukla majicu nadole, pevačici je stomak stalno ispadao, pa je u nekom trenutku odustala. Aleksićeva je nastavila da šopinguje, a kada je konačno kupila sve što joj je bilo neophodno, malo se odmorila, pa sa suprugom, sinom i dadiljom otišla kući. 

Seka Aleksić
Dok su mama i tata birali garderobu, Jakova je čuvala dadilja, Foto: Alo!

Inače, u ovome ne bi bilo ništa neuobičajeno da Aleksićeva nije zagovornica zdravog života i da gotovo svakodnevno na Instagramu ne reklamira zdrave namirnice i suplemente.

Seka Aleksić
Seka Aleksić, Foto: Instagram

Tako je do sada svojim pratiocima preporučila sve proteinske proizvode koji postoje na tržištu, sve organske dijetetske proizvode, sokove za detoksikaciju, kao i sve pravilne načine vežbanja, ali se čini kao da pevačica ili ne veruje u ono što reklamira, ili još gore, i ne proba ono što svojim pratiocima preporučuje.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi