"DVA BRATA - DVE GRANE ISTOG STABLA!" Seka Aleksić sinovima je dala hrišćanska imena, a sad je otkirla njihovo skriveno značenje! (FOTO)

Prelepo!

Seka Aleksić
Foto: Instagram/printscreen

Seka Aleksić ne može da sakrije radost zbog pojačanja u njenoj porodici. Pevačica je po drugi put postala majka, a na društvenoj mreži Instagram sa pratiocima deli intimne trenutke sa sinovima Jakovom i Jovanom, i suprugom Veljkom Piljikićem.

Najnovija objava naše estradne zvezde naišla je na ogromno oduševljnje.

Seka Aleksić , Porođaj , Veljko Piljkić
Veljko Piljkić, Foto: Masanori Josida

- Jakov i Jovan. Prvo ime kao sledbenik, pratilac Boga i drugo kao milost Božja. Dve nedelje po rođenju. Ovo je dokaz da su dva brata dve grane istog stabla i dokaz da dvoje mogu biti jedno i da je dovoljno da bolje pogledaju u svoje srce da bi videli da im je tamo urezano ime onog drugog. Bog im pušta da spoznaju dubinu njegovog dela i tumače zašto im je podarena takva sličnost. Za mene, ovo je poruka da držeći se zajedno, mogu dosegnuti sve i da njih dvojicu povezuje neka velika, okom neviljiva i dušom dodirljiva sila... Da nijedna sličnost nije slučajna i da su Jakov i Jovan dva bića možda s potpuno različitim i oprečnim temperamentima, a koja ipak duboko beleže skrivene sličnosti. Posmatrajući brata moći će videti svoj odraz u sjaju ili suzi njegovog oka. A što više gledaju jedno drugog - bolje će spoznati sebe - ispisala je uz fotografiju svoja dva sina pevačica (sliku možete pogledati klikom OVDE).

Seka Aleksić
Foto: Instagram/Printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi