Seka Aleksić
Rajko Ristić/Alo!
Seka Aleksić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je i sama trudna po drugi put, i zna koliko je zdravlje bebe važno, jednoj trudnici poklonila je prenatalni test koji je izuzetno skup i retko koja trudnica može da ga priušti.

Seka je danas objavila da je pobednica Svetlana i uputila joj najlepše želje:

"Draga Svetlana, želim ti ispravan NIFTY nalaz, pre svega da tvoja beba bude zdrava i da uživaš u trudničkim danima", napisala je Seka Aleksić na Instagramu pa objavila zašto je baš nju odabrala.

Priča ove trudnice zaista tera suze na oči.

"Trenutno mi je 16 nedelja trudnoće, a zašto bih baš ja volela da mene izabereš napisaću u nastavku. Prošle godine sam se porodila na carski rez, međutim našem malom dečaku je ustanovljena dijafragmalna hernija, išla sam kod par doktora samo mi je jedna rekla da sumnja na to i da uradim harmony test koji nismo mogli da priuštimo. Sledeća kontrola kod druge doktorke koja mi je rekla da je sve u najboljem redu i da nema potrebe za brigom. Bili smo presrećni, sve spremljeno i samo smo čekali. To je bio naš najsrećniji dan, ali samo na par sati jer nas je i napustio. Želeli bih da to budemo baš mi i da to bude poklon za prvi rođendan za našeg brata koji nas čuva."

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Olji Bajrami rekli da se sva izveštačila, a onda su je uporedili sa Sekom Aleksić