Zdravko Čolić, Ivana Legin
Screenshot Youtube
Zdravko Čolić, Ivana Legin

Screenshot Youtube

Zdravko Čolić, Ivana Legin, Foto: Screenshot Youtube

Sigurno se svi sećate simpatične riđokose devojčice koja je sa pevačem Zdravkom Čolićem otpevala pesmu "Čaje šukarije".

PROČITAJTE JOŠ:

 

Čuvena devojčica iz ekranizacije pesme "Čaje šukarije" zove se Ivana Legin, a njen život nimalo nije bio lak.

Davne 1990. godine "zablistala" je u Čolinom spotu, a krajem osamdesetih Ivana je sa Slobodanom Ćustićem igrala u filmu "Kuduz". Saradnja sa Zdravkom joj je ostala u lepom sećanju.

- Sećam se snimanja u studiju sa Zdravkom gde sam ga zezala da je curica zato što ima tako dugu kosu. Čini mi se da je promenio imidž za tu ploču jer je na albumu lepo zalizan sa kraćom kosom - otkrila je svojevremeno za Lolu, a pre nekoliko godina susrela se sa Čolićem na jednom njegovom nastupu u Melburnu.

Ivana Legin

Screenshot Youtube

Ivana Legin, Foto: Screenshot Youtube

 

O činjenici da je se ljudi sećaju kao devojčice iz Čoline pesme i filma "Kuduz", Ivana je rekla da je divno znati da je lep i značajan deo njenog života ostao u sećanjima mnogih ljudi.

 

- Ali moram priznati, jos uvek sam iznenađena tom činjenicom jer je prošlo više od 20 godina od svega toga. Trenutno živim potpuno drugačijim životom, tako da kad se pojavi interes u medijima o meni ponovo se prijatno iznenadim", rekla je Ivana.

Ivana je nakon izbijanja rata na ovim prostorima tokom devedesetih godina prošlog veka izbegla u Australiju, a nerado se priseća teškog perioda koji je za njom.

- Izbeglištvo je išlo preko Beograda, Zagreba, Rusije pa tek onda do Australije. Kao i svima ostalima koji su lutali svetom pokušavajući da nađu svoj kutak mira i sigurnosti bilo je nemirno, nesređeno i nestabilno. Tek što smo se navikli na jednu školu i način života, našli smo se u drugom okruženju sa novim jezikom i kulturom. Nije bilo lako, ali ovakva iskustva definitivno jačaju. Mali ožiljci će uvek biti prisutni, nekada će da zasvrbe ili da se upale, obično kada to najmanje očekujemo - rekla je ona.

Pogledajte kako danas izgleda, a bavi se marketingom, režijom i produkcijom.

Pogledajte BONUS video:

Didi J postigla vrhunac pevačke karijere u Americi, a sada snimaju rijaliti o njoj!

 

 

Komentari (1)

Maki

25.09.2019 23:38

Prava lepotica