CELA SRBIJA JE BILA IZNENAĐENA Sećate li se Petrućija u Velikom bratu? Izbačen je posle nedelju dana, a evo zbog čega se tada odlučio da uđe u rijaliti!

Želeo je to.

Petrući
Foto: printscreen

Branislavu Petruševiću Petrućiju, poznatom glumcu i komičaru, slošilo se sinoć u centru Beograda. Iako ga je ekipa hitne pomoći odmah zbrinula, Petrući nije izdržao, te je preminuo danas oko 14 časova. Iza sebe je ostavio mnogo uloga po kojima ćemo ga zauvek pamtiti, ali i njegovo tadašnje učešće u "Velikom bratu" je izazvalo veliku pažnju.

Iako se u kući na Košutnjaku zadržao svega nedelju dana, Petrućijevo učešće bilo je zapaženo.

Pročitajte još

ZBOG NJEGA SU I HRVATI PLAKALI OD SMEHA Pogledajte kako je Petrući do savršenstva imitirao Franju Tuđmana! (VIDEO)

Prilikom odluke da se oproba u rijalitiju imao je punu podršku porodice, supruge Nada i sinova, dvadesetpetogodišnjeg Mateje i devetnaestogodišnjeg Marka. 

Iako je njegov ulazak u rijaliti tada iznenadio mnoge, on je jednom prilikom i otkrio zašto je prihvatio tu ponudu:

– Ranije sam već imao pozive da učestvujem u tom rijalitiju i odlazio sam na razgovore sa produkcijom, ali nije bilo prilike da prihvatim ponudu jer sam imao unapred zakazane predstave, pa nisam mogao da ostavljam kolege na cedilu. Međutim, uvek je u meni postojala želja da se oprobam u „Velikom bratu“ i da vidim kakav je život u izolaciji. Ovog puta je poziv stigao u pravom trenutku, kad nisam previše zauzet, pa sam odlučio da uplovim u tu avanturu. To je izuzetno životno iskustvo i drago mi je da sam sa pedeset sedam godina imao priliku da probam nešto novo, jer čovek se uči dok je živ.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi