NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA Sećate li se Barbike iz "Zvezda Granda"?! Danas se zove Sanja i ima redovnu menstruaciju!

Niko nije mogao da poveruje!

Slobodan Katanić Barbika
Slobodan Katanić Barbika, Foto: printscreen

Slobodan Katanić Barbika iz Bajne Bašte veliku pažnju javnosti privukao je audicijom "Zvezde Granda" 2003. godine i tada je tvrdio da se oduvek osećao kao žena.

 

 

Nakon te audicije je nestao, ali je 2010. godine se ponovo pojavio na istoimenoj audiciji pod imenom Sanja. Iako nije nikada išla kod lekara, tvrdila je da uz penis ima i matericu, kao i da od 15. godine redovno ima i menstruaciju.

 

VREĐALI SE I FIZIČKI NASRTALI JEDNO NA DRUGO?! Andreana raskinula sa oženjenim dečkom! Blokirali se na društvenim mrežama, a ona jednom rečenicom sve objasnila!

Uprkos svemu tome odslužila je i vojni rok, dok joj je najteži deo bio zajedničko tuširanje, s obzirom na to da se oduvek osećala kao devojka, pa joj je bilo neprijatno.

Verenik ostavlja trudnu Andreanu i vraća se ženi?! Ovo je prava istina!

AUTOR: I. Mikić DATUM I VREME: 23.10.2019. 21:00 Uslediće promene! Andreana Čekić, Foto: Screenshot Instagram Pevačicu Andreanu Čekić već posle nekoliko meseci zabavljanja zaprosio je dečko Marko Milošević, koji se još uvek nalazi u zakonitom braku sa svojom suprugom Marinom. VREĐALI SE I FIZIČKI NASRTALI JEDNO NA DRUGO?!

 

BONUS VIDEO:

NAKON SVIH PREPUCAVANJA Ana Sević: Ovo je prava istina o meni, Darku i Loreni!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi