Saška Karan i Era Ojdanić
Alo!
Saška Karan i Era Ojdanić, Foto: Alo!
Era Ojdanić

YouTube/Printscreen

Era Ojdanić, Foto: YouTube/Printscreen

- Živi užas! Horor! Šokiran sam čime se ta žena poslužila da skrene pažnju na sebe. Podneću tužbu protiv nje jer je to što je izgovorila gnusna laž i ozbiljno je udarila na moje ime. Razumem da zbog korone nema niti jednu tezgu, ali optužbama da sam silovatelj je pomerila granice svoje želje da ponovo bude mlada i poznata. Videla je koliku su medijsku pažnju izazvale nesrećne, mlade glumice koje zaista jesu silovane, pa rekla sebi: „Daj da se i ja uhvatim za taj voz“. Lagati da si žrtva seksualnog manijaka je nekorektno prema meni, ali i prema stvarnim žrtvama seksualnih napasnika - navodi Era koji bi, kako ističe, radije imao seksualne odnose sa životinjom nego svojom koleginicom.

- Nju je na estradu doveo Milan Simić. Uradio joj je prvi album i bio njen kompozitor. Tada sam je prvi put čuo i video, a nakon toga sam je viđao kroz tezge, emisije i rijalitije. Ovo joj nije prvi put da me ovako maltretira. Ranije je govorila da sam pe*er. Neka se odluči da li sam pe*er ili silovatelj. Pre bih opalio kravu iz svog sela nego silovao nju. Čak i u to vreme kada je dobro izgledala, nije mogla da me privuče jer je bilo jasno da nije čista u glavi. Ne znam kako joj se jezik ne osuši od laži koje redovno izgovara. Žena jaše mene, umesto da jaše onog svog dobrog čoveka za kog je udata - kaže folker koji čvrsto veruje u karmu.

Saška Karan

Rajko Ristić

Saška Karan, Foto: Rajko Ristić

- Zbog Saške imam nagon za povraćanjem. Prvi sam pobornik za prava žena, prema ženama se ponašam kao prema kraljicama i o njima mislim samo najlepše, a pogledajte šta sam doživeo. Sramota me je da izgovorim to za šta me je optužila. Karma će joj vratiti svu pakost koju čini drugima i zlobu koju nosi u sebi otkako se pojavila - zaključuje Ojdanić za „Alo!“ i najavljuje tužbu protiv Karanove.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Nena

04.02.2021 08:16

Podrška za Eru... To je lik, a Karanka je bolesnica i nasilnici.... Policiji se bavi istinskim silovateljima i nasilnicima, a Era neka je tuži.... Znam joj muža iz perioda kad je bio veren sa predivnom Jasnom i tada je bio divan mladić, a ona je napokvarenija osoba i najveće zlo koje je svet video...

poligraf

04.02.2021 11:22

Ovaj se nešto mnogo brani, a znamo čoveka, devojke kažu da je nezasit.

Sam

04.02.2021 13:15

@poligraf - Tako je.Potpuno si u pravu.