ISPRIČALA MU ŠTA ĆE GA SVE SNAĆI! Saši Popoviću je Baba Vanga otkrila kada će UMRETI! Pet minuta joj je bilo dovoljno...

Sve već zna!

Saša Popović
Saša Popović, Foto: M.Jošida

Saša Popović i Lepa Brena su tokom devedesetih godina posetili čuvenu Baba Vangu želeći da saznaju što više detalja o svojoj sudbini.

"TO JE OZBILJAN POSAO" Vesna Zmijanac novi član žirija Zvezda Granda?! Pevačica se oglasila i otkrila pravu istinu!

Prvi čovek Granda otkrio je da je posetio proročicu koja mu je ispričala kog datuma će da umre. Sa njim je baba Vangu posetila i cela grupa "Slatki greh" koja je u to doba harala bivšom Jugoslavijom, pa je tada i Lepoj Breni proreknuta sudbina.

Kako kaže direktor Granda, baba Vanga je predvidela raspad njihove čuvene grupe kao i vreme kada će se to dogoditi.

"Bili smo kod Vange pokojne. Tačno je to rekla! Ja kad sam seo ispred nje ona je samo rekla: "Skini naočare". Ja kažem: "Ne nosim naočare", a ona kaže:

"Sad ću te izbaciti napolje, skini naočare". Rekla je: "Deco, ovo je divno, sve je lepo, ali vi sledeće godine više nećete postojati". I onda mi je rekla ceo život... Aj sad da na pričam. Sve mi je rekla šta će da bude i kako će da bude, i tačno kako mi je rekla... Čak me je i pitala: "Hoćeš da ti kažem kada ćeš umreti?"", rekao je Popović.

Baba Vanga
Baba Vanga, Foto: Wikimedia

"I ti sada sve znaš", pitala ga je voditeljka.

"Da. I sve mi se obistinilo, ali pazi, u dlaku! Za pet minuta mi je ispričala ceo život i rekla je: "Dobro pamti šta ću da ti kažem!" Pričala je pola srpski, pola bugarski, pošto je ona u Strumicama. Rođena je tamo, išla je u školu tamo", zaključio je čelnik Grand produkcije u emisiji "Balkanskom ulicom".

Katarina Grujić otkrila kroz kakav pakao je prošla u bolnici! TRI DOKTORA su brinula o njoj!

AUTOR: Katarina Lazarević DATUM I VREME: 18.08.2019. 11:41 Mlada folk zvezda uz konsultaciju s doktorima odlučila da ide na kućno lečenje Katarina Grujić, Foto: Dejan Briza Katarina Grujić nije ni slutila šta može da joj se desi zbog obične prehlade koju je mesecima imala, a nije išla na vreme da se leči.

BONUS VIDEO:

Udaje se Anastasija Ražnatović?! Otkrivamo sve detalje njenog odnosa sa Đorđem Kuljićem

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi