Saša Vidić
Screenshoot Youtube
Saša Vidić

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Saša Vidić ne krije da je zbog svoje drugarice Seke Aleksić godinama prozivao njenu ljutu suparnicu Jelenu Karleušu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ceca Ražnatović

Screenshoot Youtube

 

– Zbog Seke sam ranije bio grozan prema Karleuši. Sada smo se izmirili zahvaljujući Adilu Maksutoviću i Mariji Šerifović. Sreli smo se svi na jednom splavu i tada smo ponovo počeli da pričamo. Jelenu poznajem pre svih pevaljki, ona mi je radila drugu modnu reviju – priča kreator.

Jelena Karleuša

Alo!/Nenad Vujanović

Jelena Karleuša, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

On dodaje da, kada se JK našla u sred skandala sa Ognjenom Vranješom, on je bio taj koji je Aleksićevu naterao da je javno podrži:

– Kada je izbio Jelenin seks-skandal naterao sam Seku da je podrži. U takvim situacijama bih se založio i za najgoreg neprijatelja. Svi koji tada Karleušu nisu podržali su govna. 

Mada bez dlake jeziku, voli da pecne sve pevačice, Saša obećava da će ubuduće Daru Bubamaru poštedeti prozivki:

– Neću Daru više da prozivam. Jadna ona, nije ona kriva što ne uključuje mozak. Više vremena joj je isključen nego uključen.

Viki Miljković

Bojana Zajić/Alo!

Viki Miljković, Foto: Bojana Zajić/Alo!

Kako kaže, Viki Miljković ne može očima da vidi.

– Viki je prema takmičarima “Zvezda Granda” bezobrazna i stalno ispoljava tu neku seljačku crtu i pronicljivost. Pa ona je klince kojima je mentor vodila u prirodu! Obukla je onu svoju fejk “balensijagu” i tako trčkala oko kotlića. Bila je baš smešna! Druga stvar koja mi se kod nje ne sviđa jeste to što je došla sa juga Srbije, a stalno pokušava da priča “po beogradski”. Isto kao i Milica Pavlović. Trude se da pričaju kao da su iz Beograda, pa im onda usred rečenice izleti ono južnjačko: “bre i leleee”.

PROČITAJTE JOŠ:

Saša Vidić

Screenshot Instagram