"PREVAZIŠLA JE ČAK I DARU BUBAMARU" Šaša Vidić poludeo zbog Teodore Džehverović! Ispljuvao je na najgori mogući način, i to samo zbog ovoga!

Saša Vidić je modni kreator koji skoro svake nedelje zadaje glavobolje poznatim ličnostiima.

Saša Vidić Teodora Džehverović
Saša Vidić Teodora Džehverović, Foto: Rajko Ristić/printscreen

Nakon pojavljivanja na javnim događajima, njihov imidž bude "doveden pred strašan sud" Saše Vidića, koji ih ocenju je svake nedelje za jedan domaći tabloid.

 

Poslednjih nedelja "na tapeti" su mu pevačice Ana Nikolić i Dara Bubamara, a sada je na red došla i još jedna - Teodora Džehverović.

 

Saša je komentarisao Teodorin stahling sa promocije njenog novog albuma, a ono što ga je izvelo iz takta jeste to što je pevačica iz bivša učesnica "Zadruge" pokušala da iskopira prvu Versaće haljinu.

Teodora Džehverović
Teodora Džehverović, Foto: e-stock

- Draga Teodora, jedan je Đani Vesraće, a tebi je mama Džehva! Dani, izvini u moje ime i u ime naroda Srbije. Ova fejk i bedna kopija prevazišla je čak i Daru Di*daru (prim. aut. Dara Bubamara). Možeš da šiješ šta želiš, ali ne možeš da šiješ Versaće prvu liniju. Isuse, uzmi me, da mogu da bacam cigle s neba! Reči više nemam! - rekao je Saša i Teodorin stjling ocenio sa nulom.

Povezane vesti

 • Korisnik: janja
  18/03/2019 - 15:53
  sasa lupetalo
 • Korisnik: ziki
  15/03/2019 - 23:27
  hahahahhh grom te ne ubio Vidicu uvek oplacem tvoje komentare, ali nemoj dirati ovu malu slatko je dete i bas se bori. E sad zbilja se obukla ....daleko bilo ali lepo dete
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi