OVAKO JE NEKAD BILO Saša Popović prvi put progovorio o prodaji "Granda": "Ova ponuda nije mogla da se odbije"

Prava istina

 

 

Saša Popović, Zvezde Granda
Saša Popović, Zvezde Granda, Foto: Alo/YouTube

O prodaji "Grand produkcije" pisalo se nadugo i naširoko, dok sam Saša Popović nikada nije mnogo javno govorio na tu temu.

Ipak, u poslednjem intervjuu je otkrio zbog čega je rešio da proda produkciju koja godinama nije imala konkurenciju.

- Godine 2014. su nam ponudili odlične uslove, koje Brena i ja nismo mogli da odbijemo, te smo prodali deo firme. Uskoro ćemo odlučiti da li da im ustupimo i ostatak - otkrio je Saša za "Story".

Saša Popović, Lepa Brena
Saša Popović, Lepa Brena, Foto: Vladimir Marković/ Rajko Ristić

- Puno su od samog početka učinili za "Grand", o čemu, između ostalog, svedoči i broj zaposlenih. Ranije ih je bilo svega 40, dok danas u radnom odnosu imamo više od 200 ljudi - dodao je Popović.

- Svojevremeno sam gotovo sve emisije sam vodio, bio sam organizator, scenarista, voditelj, montažer. Sada se posao rasporedio i konačno imam vremena za sebe i porodicu. Suzana (prim.aut. Jovanović, supruga) i ja smo u međuvremenu kupili kuću u Opatiji, te kad god nam se ukaže prilika, volimo tamo da pobegnemo. Budući da sam od novembra i zvanično penzioner, prilika je napretek.

Suzana Jovanović i Saša Popović
Suzana Jovanović i Saša Popović, Foto: Alo.rs

- Zasad ostajem voditelj i direktor u "Grandu" i tako će biti sve dok me zdravlje bude služilo. Već zamišljam kako da unapredim 15. sezonu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" - zaključio je Saša.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi