POSEBNO SU MU SE DOPALE BILJANINE GRUDI Saša Popović je ovu ženu voleo pre Suzane, ali ga je pretekao poznati kolega: Ovakve reči niko ne bi očekivao od njega!

Bivši direktor Granda nije štedeo reči kada je ona u pitanju

Saša Popović
Saša Popović, Foto: Nenad Vujanović

Direktor “Grand” produkcije Saša Popović i pevačica Suzana Jovanović u srećnom braku su već 22 godine, a pre ženidbe Saša je bio meta mnogih žena, pogotovo onih sa javne scene.

Priča se da je bio u vezi sa mnogim pevačicama, ali jednu ipak nije uspeo da osvoji. Reč je o Biljani Jevtić, u koju je osamdesetih godina bio ludo zaljubljen.

Saši su se posebno dopadale Biljanine grudi, koje su njen zaštitni znak.

“Dok se nisam oženio Suzanom Jovanović, bio sam zaljubljen u Biljanu Jevtić. Kakva je ona riba bila! Pored toga što je bila dobra pevačica, bila je prelepa i imala je velike, prirodne grudi. To mi se uvek dopadalo kod nje. Sretao sam je na nastupima i družili smo se, ali među nama se nikada ništa nije desilo. E, onda ju je preoteo Aca Ilić, koji se ubrzo i oženio njome. Pretekao me je! Ne znam šta je videla na njemu (smeh)”, izjavio je Saša Popović 2017. godine.

Biljana Jevtić je priznala da joj je drago što se dopadala Popoviću, ali da u njeno srcu postoji samo jedan muškarac – njen suprug Aleksandar Aca Ilić.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi