Saša Matić
Rajko Ristić/Alo!
Saša Matić

Promo

Saša Matić, Foto: Promo

Iako je u Knjaževac stigao iz Makarske, gde je nastupio samo dan ranije, a nakon koncerta je odmah krenuo za Beograd, otkrio nam je kako uspeva da se odmori i pripremi za sledeći nastup, koji je zakazan već za sutra.

PROČITAJTE I:

 

- Spavam sve vreme, bilo da sam u automobilu ili u avionu... Spavam gde stignem. Koliko god da sam umoran, čim izađem na binu, mene publika podigne - rekao je za „Alo!“ Saša Matić, koji je jedan deo svog koncerta posvetio nedavno nastradalom Šabanu Šauliću i otpevao nekoliko njegovih pesama.

- Sa Šabanom je otišao jedan deo mene. Nije tajna da smo nas dvojica bili posebno bliski, da ne kažem najbolji. Nikada ga neću zaboraviti - kaže Matić sa setom u glasu. Na koncertu je takođe otpevao i neke od svojih pesama koje je snimio sa Cecom Ražnatović, Aleksandrom Prijović... Ali je izostala pesma koju je snimio sa Jelenom Karleušom. Kaže, nenamerno.

Saša Matić

Promo

Saša Matić , Foto: Promo

- Nisam otpevao „Ne smem da se zaljubim u tebe“ zato što sam zaboravio. Pa zaboravio sam i pesmu „Kad tonem“ - kaže kroz smeh Saša za „Alo!“ i objašnjava kakav tačno ima odnos sa ljutim rivalkama Cecom i Karleušom.

- Jelena i Ceca su moje veoma dobre drugarice i obe ih podjednako volim. Da nije tako, ne bih snimao duete sa njima. Obe pesme su prošle odlično kod publike i obe se podjednako traže. O njihovom međusobnom odnosu ne želim da govorim - iskren je pevač.

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša

Alo!

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša, Foto: Alo!

Kako nam je rekao, zbog zgusnutog rasporeda nema vremena ni za odmor, ni za porodicu, ali ni za gledanje televizije i muzičkih takmičenja. Zbog toga ga nikada nećemo videti u žiriju „Zvezda Granda“.

- Ta snimanja traju vrlo dugo, a ja za to nemam vremena. Ali kada bih bio član žirija, ne bih uzeo novac Saši Popoviću jer smo stari drugari. Učinio bih to bez honorara - kaže Saša, koji je ujedno i jedan od naših najplaćenijih pevača. Ipak, za razliku od većine njegovih kolega, kako kaže, novac ne investira u nekretnine.

- Pare ulažem u karijeru, parfeme i putovanja, nisam rob zidova i nekretnina. Volim i dobre automobile, pa nastojim da sebi uvek kupim jedan takav. Ali što se tiče stanova, kuća... To me ne zanima - kaže Matić i dodaje da ni supruzi ne kupuje poklone.

- Supruzi dajem novac, pa neka sama kupi šta poželi. I deci, naravno. Poklone nikad nisam kupovao jer se u to ne razumem. Ovako je najbolje, a i ona se ne buni - kaže kroz smeh Saša u razgovoru za „Alo!“.

Poznat kao pevač koji je rado viđen gost na privatnim zabavama raznih političara, sportista, biznismena... otkriva ko je najgalantniji.

- Svi su galantni, ne mogu da se žalim. Ali eto, izdvojiću sportiste. Volim da pevam za njih jer i sam pratim i volim sport. Volim i košarku, i fudbal, i vaterpolo... Svi sportisti su dobri, a dobar i bakšiš ostavljaju - kaže kroz smeh za „Alo!“ Matić.

Saša Matić

Rajko Ristić/Alo!

Saša Matić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Saša Matić slepoj devojčici Lani ulepšao veče