Saša Matić, Karleuša
E-stock
Saša Matić

E-stock/Ivan Dobričić

Saša Matić, Foto: E-stock/Ivan Dobričić

Saša Matić već 16 godina uživa u stabilnom braku sa suprugom Anđelijom, sa kojom ima dve ćerke.

PROČITAJTE JOŠ:

 

U razgovoru za „Alo!“ nam je otkrio šta mu supruga i ćerke najviše zameraju, da li je strog otac, ali i koliko se raduje nastupu pred beogradskom publikom, koji je zakazan za 9. oktobar u klubu „Kasina by community“.

- Supruga i ćerke su navikle su da zbog posla često nisam kod kuće i razumeju me. Kada sam kod kuće, trudim se da provedemo kvalitetno vreme i da se potpuno posvetim porodici. Često me pitaju da li sam strog ili popustljiv tata, a ja nisam ni jedno, ni drugo jer nikada nisam tu - kaže Saša na početku razgovora za „Alo!“ i dodaje koja je tajna njegovog uspešnog braka.

- Nema tu tajne. Ljubav, razumevanje i podrška, a kod mene sve to postoji. Ako me pitate da li moram da se iskupim jer nisam kod kuće, pošteno da vam kažem, ne iskupljujem se ni sam sebi. Kada sam kod kuće, mora da bude dobra atmosfera, da se slažemo, smejemo i uživamo, a ako nije tako, odmah odem. Znam da je to sebično, ali to je istina. To isto važi za brak, da je atmosfera između mene i supruge nekada bila loša, otišao bih - otkrio je Saša, koji će otvoriti novu sezonu u klubu „Kasina by community“.

Saša Matić, Karleuša

E-stock

Saša Matić, Karleuša, Foto: E-stock

- Posle godinu dana ponovo ću nastupiti u „Kasini“ i moram da priznam da nemam tremu. Međutim, postoji odgovornost da sve prođe i bude kako treba i da publika bude zadovoljna. Obožavam da sviram u Beogradu, a to retko radim - rekao je pevač i dodao da je srećan kada čuje ženske vriske iz publike.

- Poznat sam po tome da mi žene dolaze na nastupe i to mi veoma imponuje. Ako mi to ikada bude zasmetalo, odmah ću prestati da se bavim muzikom - kroz smeh nam je rekao pevač i dodao da nijedan dan u njegovom životu nije prošao a da nije zapevao.

Saša Matić

E-Stock/Ivan Dobričić

Saša Matić, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- I kada ne radim, pevušim. Čim ustanem, razmišljam o muzici. Kada nemam svirku, zapevam za sebe pod tušem. Tada ne moram da pevam svoje pesme, pa najčešće pevam Olivera Dragojevića - rekao je pevač za „Alo!“ i otkrio nam tajnu kako održava glas.

- Ne pazim previše šta pijem pred nastup i ne čuvam grlo. Uvredim se kada mi donesu viski bez leda ili toplu vodu jer to neću da pijem. Meni je potreban samo dobar san. Posle svirke mi se dešava da spavam po 15 sati. Baš pre neki dan, ustajem kad ono 5 posle podne, a mlađa ćerka mi kaže: „Dobro jutro, tata“. Navikli su, radim noću i tako zarađujem, a one žive od tog noćnog rada, tako da niko ništa ne sme da mi kaže - iskren je bio pevač.

Saša Matić

Rajko Ristić/Alo!

Saša Matić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pevač ističe da ne voli da ide u šoping, ali postoji nekoliko stvari na kojima nikada ne štedi.

- Nisam ni štedljiv, ali nisam ni rasipnik. Šoping i gužve ne volim i to izbegavam. Međutim, mnogo volim jedan beogradski riblji restoran i tamo jedem plodove mora i nije mi žao da ostavim mnogo para. Volim da potrošim novac i na parfem koji ne može da se kupi kod nas. Osim toga volim i da trošim na prijatelje, nikada mi nije žao da kupim poklon dragim ljudima. Ima jedan poklon koji nosim već 16 godina. To je zlatni lanac koji mi je poklonio moj pokojni ujak, ujedno, to je i jedino zlato koje nosim jer su me pokrali - otkrio je Saša za „Alo!“.

KAKO SU SAŠA I DEJAN MATIĆ IZGUBILI VID: Ovo je prava istina!

AUTOR: Poznati.info/A.K. DATUM I VREME: 12.08.2018. 11:31 Ovo mnogi nisu znali! Dejan i Saša Matić, Foto: Alo/Dejan Briza NIKADA IH NE BISTE POVEZALI: Ovaj poznati pevač je brat Ksenije Pajčin! Braća blizanci Saša i Dejan Matić rođeni su 26. aprila 1978.

Pogledajte BONUS video:

Darko Lazić progovorio o ulasku u rijaliti!