Saša Kovačević
Dejan Briza/Alo!
Saša Kovačević

printscreen

Saša Kovačević, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, popularni pevač će nakon američke turneje, koju završava koncertom u Atlanti, otputovati u Majami, gde će snimiti dve nove pesme, kojima će najaviti veliki solistički koncert u „Štark areni“ u Beogradu za Dan zaljubljenih.

- Saši je veoma važno da pre svega zadovolji svoje muzičke kriterijume, jer je tek tako siguran da će i njegova publika pozitivno reagovati. Oduvek se vodio idejom da nikada ne plasira pesme čim ih završi, već da prođe određeni vremenski period kako bi se uverio da je sve savršeno i pod konac - kaže izvor „Alo!“ i dodaje:

Pevačica Dženifer Lopez

EPA Nina Prommer

Pevačica Dženifer Lopez, Foto: EPA Nina Prommer

- Nakon uspešnih koncerata koje je imao širom Amerike, on će otputovati u Majami, gde će u studiju „Rebel“ snimiti dve pesme koje je već pikirao kao velike buduće hitove. Zanimljivo je da je upravo u tom čuvenom studiju svoje najveće hitove snimila i pop diva Dženifer Lopez, koja i dalje sarađuje isključivo sa talentovanim muzičkim producentima koje je Kovačević angažovao. Iako će za dve pesme iskeširati pravo malo bogatstvo, njemu to ne predstavlja problem jer kada je reč o karijeri, ne voli da škrtari - otkriva izvor „Alo!“.

Saša Kovačević, Zorana Tasovac

Danijel Milutinović/E-stock

Saša Kovačević, Zorana Tasovac, Foto: Danijel Milutinović/E-stock

Za Novu godinu ispred Skupštine

Vest je obradovala sve one koji nisu ljubitelji ludih žurki i gužve po beogradskim klubovima.