Saša Kovačević progovorio španski, a razlog će vas ODUŠEVITI (VIDEO)

Danijel Rakočević | vip 2020-02-04 11:21:46 2020-02-04 11:21:46

Saša Kovačević, jedan od najpopularnijih pevača mlađe generacije, ozbiljno je rešen da svoju karijeru proširi na inostrano tržište, saznaje ekskluzivno "Alo!".

Screenshot Instagram

Naime, Saša uveliko radi na novom albumu, na kojem će, osim na srpskom, sve pesme snimiti i na španskom jeziku.  Kovačević već izvesno vreme boravi u Dominikanskoj Republici, gde će snimiti četiri spota za nove pesme.

- Saša odavno planira proboj na inostrano tržište, a na tome je temeljno radio poslednjih godina. Uzimao je časove španskog, trudio se da usavrši izgovor, a tek sada su se sve kockice sklopile i može da realizuje ono na čemu je dugo radio - kaže za "Alo!" izvor blizak jednom od naših najpopularnijih pevača. Kako nam je još rekao, Kovačević o tome u javnosti nikada nije želeo da govori kako se nešto ne bi izjalovilo.

Sale je snimao spotove u Tajlandu, Maroko i na , Kubi...

Pop pevač Saša Kovačević već godinama snima spotove za svoje pesme na egzotičnim destinacijama. Osim u Dominikanskoj Republici, Saša je širom sveta snimao spotove za pesme "Gde smo, moja ljubavi", "Živim da te volim", "Prevarena", "Zamalo tvoj"...

 - Sale nije tip koji previše priča o svojim planovima, niti voli da se hvali. Uvek prvo završi posao, a onda pusti druge ljude da o tome daju sud. Tako je i ovog puta. Snimio je osam novih pesme u najstrožoj tajnosti, a sve nove numere imaće svoju srpsku i špansku verziju. Sale je sve pesme snimio u Medeljinu u Kolumbiji. Takođe, u tajnosti je otputovao u Dominikansku Republiku, gde se i sada nalazi, kako bi snimio spotove za sve svoje nove pesme - kaže naš izvor i otkriva kakvi su Saletovi planovi.

- Tek kada se vrati i montira snimljeni materijal, predstaviće ga našoj, ali i inostranoj publici. Naravno, kao i do sada, objavljivaće jednu po jednu numeru, kako bi bilo dovoljno vremena da uđu u uši slušalaca - završava naš izvor.

Sa Sašom je u Dominikanskoj Republici i njegov rođeni brat Rade Kovačević, koji je umnogome zaslužan za to što karijera njegovog mlađeg brata ide samo uzlaznom putanjom. On mu pomaže sa tekstovima pesama, aranžmanima, ali i scenarijima za spotove, produkcijom i mnogim drugim stvarima. U ekranizaciji Saletovih pesama, kao i do sada, učestvovaće inostrani modeli, foto-modeli, glumci i statisti. 

 

Expand player
Pogledajte više