Saša Kovačević
printscreen
Saša Kovačević

printscreen

Saša Kovačević, Foto: printscreen

Doček Nove 2019. godine na beogradskim trgovima ulepštaće domaće estradne zvezde, a među njima je i Saša Kovačević kako Alo! ekskluzivno saznaje. 

Pevač će ovaj nastup pokloniti svima onima koji vole njegovu muziku, Beograđanima, ali svima koji budu odlučili da 2019. dočekaju ispred Skupštine u glavnom gradu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on Nov 16, 2018 at 5:29am PST

Saša se trenutno nalazi na američkoj turneji i pre Beogradskog koncerta se očekuje da će da izbaci još dve numere koje će biti snimljene u Majamiju, po završetku turneje. Takođe, Saša je zakazao još dva velika nastupa, u "Zetri" u Sarajevi i Beogradskoj Areni.

Podsetimo popularni pevač, obradovaće Beogradsku publiku svojim solističkim nastupom u Štark Areni na dan zaljubljenih 14.2.2019.

Za nastupima našeg muzičara Saše Kovačević vlada veliko interesovanje gde god da se pojavi, a osim u Srbiji i u zemljama širom regiona ima veliki broj obožavalaca koji svaki prostor u kojem nastupa ispune do poslednjeg mesta. Miljenik devojaka će kao uvertiru za ovaj spektakl održati i koncert u Zetri 22.decembra ove godine.

Saša se trenutno nalazi na američkoj turneji i pre Beogradskog koncerta se očekuje da će da izbaci još dve numere koje će biti snimljene u Majamiju, po završetku turneje.