Sandra Afrika
Instagram/sandra_afrika88
Sandra Afrika

Instagram/sandra_afrika88

Foto: Instagram/sandra_afrika88

Na pomenutoj fotografji devojka naga leži na muškarcu, a on je iskoristio to što je na plafonu bilo staklo pa je slikao. Fotografija kruži društvenim mrežama i svi misle da zgodno telo pripada pevačici iako se ne vidi lice i iako ona to ošto demantuje.

Sandra Afrika

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Uprvo zbog ovih navoda Sandra Afrika je ponovo postala tema broj jedan u hrvatskim medjima, navodi poznati portal.

Sandra je, kako oni pišu, hrvatskoj javnosti postala poznata još otkako je pevački uzlet započela u nekadašnjem klubu koji je držao hrvatski pevač Ivan Zak. Na njene folk note Hrvati su čekali u redovima, a Sandra kaže da je gledala te kolone ljudi i ni sama nije znala što ju je snašlo.

Za nju može da se kaže da ju je stvorila hrvatska publika jer, kako sama kaže, pevačka karijera zapravo krenula upravo iz Zakovog kluba.

Ispričala je kako je do 30. godine priuštila sve što je poželela i o čemu je sanjala. Pre nego što je postala popularna Sandra je nastupala u plesnoj grupi koja je pratila Mileta Kitića na nastupima i pojavila se u nekoliko njegovih spotova, a onda je odlučila da promeni karijeru.

- Moj menadžer, tadašnji dečko primetio je da se na Balkanu digla velika prašina oko mene. Tada sam dobila informaciju da Mileta neće da zovu bez mene i u toj situaciji mi je menadžer rekao: "Zašto to radiš kad možeš sad, u ovoj situaciji, s bilo kakvom pesmom napuniti bilo koji klub" - ispričala je Sandra.

Vladimir Volkov i Sandra Afrika

Instagram

 Foto: Instagram

Pevačica je otkrila kako je 'zaradila' nadimak Afrika, iako, kako sama kaže Afriku nikada nije videla.

- Menadžer me je odveo kod Marine Tucaković, koja mi je napisala pesmu "Afrika". U samo nekoliko dana pesma je postala veliki hit. Po njoj sam dobila nadimak i nastupi su počeli odmah. Punila sam diskoteke širom Balkana i Evrope. Nisam znala što me je snašlo. Eto, tako je sve krenulo pre 13 godina - rekla je Sandra Afrika.

Na sceni je više od decenije, ali svoje početke ne bi menjala. Čini se da joj je sve dolazilo baš u pravo vreme.

- Iza mene je ostalo lepo vreme puno hitova. Valjda zato i dobro plivam kroz sve ove promene u muzici. Pojave se novi, budu ‘in’ neko vreme i nestanu - rekla je Sandra za hrvatske medije.

A o imenu je objasnila da je i porodica usvojila njen nadimak.

- Čak me i ukućani zovu Afrika - pojasnila nam je pevačica.

Sandra Afrika

Printscreen/Instagram

 Foto: Printscreen/Instagram

Baka joj je iz Korenice u Lici i tamo, kaže, ima porodicu.

Njen uspeh nije samo merljiv u klikovima i broju pregleda spotova i nastupa, nego i u nekretninama, luksuznim autimobilima i jahti.

- Ne bih o tome da ne bi bilo da se hvalim. Ali, evo, prvi automobil sam zaradila i kupila odmah posle prvog radnog pevačkog vikenda u Švajcarskoj - otkrila je pevačica.