Sanja Stanković ima tajni plan! Zadrugarkama se ne piše dobro

V. Đ. | vip 2019-01-02 18:29:53 2019-01-02 18:29:53

Hoas.

Vladimir Marković/Alo!

- Poludela sam zbog Jovanine prisnosti s Lunom. Gledam je i ne verujem kako pričaju, kako joj Jovana deli komplimente i govori joj kako su joj lepe oči?! Ko da ne znamo za njihovu istoriju i poljupce koje su razmenjivale pre prve „Zadruge“. Je*aću joj mater kad uđem.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 Ljuba na remontu silikona

Ljuba Pantović, koja je pre deset dana napustila rijaliti i bila čak nedelju dana odsutna zbog, kako je navela „hitne operacije“, odsustvo je iskoristila za remont silikona. U toku žurke u „Zadruzi“, Pantovićeva je pokazala zaštitne zavoje na grudima, ali i priznala šta je radila. - Kakva ti je to modrica na licu? Je l’ te to neko udario?- upitao je Đekson Ljubu, dok mu je ova šapnula na uvo: - Stavljala sam botoks i hijaluron. Izlazila sam zbog operacije grudi, pa sam iskoristila priliku da i ovo uradim - rekla mu je tiho, ne sluteći da će se sve čuti.

Atraktivna plavuša je i ranije za naš list izjavljivala kako joj Matora puno nedostaje i kako joj je dosadno bez nje, te kako joj je stan prazan od kad je ušla u „Zadrugu“.

Takođe, govorila nam je kako jedva čeka da i sama uđe i zagrli je, kao i da joj je jedino važno da njih dve ponovo budu zajedno.

Šta će sada biti s njihovom vezom i u kom pravcu će se ona razvijati, ostaje nam da vidimo u danima i mesecima koji predstoje, jer, ako je suditi prema onome što nam je Stankovićeva juče rekla, Matoroj se loše piše.

I nije ona samo, kako kaže, ljubomorna na Matorin odnos s Lunom, već joj zamera i što je nekim ljudima oprostila stvari koje se ne opraštaju.

- Vidim da je prisna s onima koji su loše govorili o meni, o nama, o našem odnosu. Svi oni koji su govorili da je naš odnos bolestan, sada su njeni prijatelji. To ne mogu da razumem. Moraće da mi objasni puno toga - izričita je Sanja.

Đekson napravio haos

Nemanja Đerić Đekson koji je u „Zadrugu“ ušao kao muzički gost, napravio je haos jer je s vrata napao Davida Dragojevića što je šokiralo sve prisutne. Đeksonu je zasmetalo što je David iznosio informacije koje, navodno, nisu tačne, a najviše što je pričao Mini Vrbaški stvari koje se navodno nisu desile.

Tada su Aleksandra Subotić i Ljuba Pantović dotrčale, kako bi videle o čemu se radi, te su vikale dok ih obezbeđenje nije opkolilo i udaljilo. Aleksandra je u nekom momentu uspela da se iskobelja, te je Đeksona polila sokom. Ovaj je ostalim zadrugarima otkrio da će uskoro doći ponovo, ali kao učesnik, te da će se tada obračunati s njima.

 

 

Expand player
Pogledajte više