Sanja Marinković se za 15 minuta spakovala u otišla iz Srbije! (FOTO)

Blic/T.S. | vip 2020-07-31 08:37:05 2020-07-31 08:37:05

Brza je!

printscreen

– Planovi za letnji odmor svih koji žive u Srbiji su na žalost stvar trenutka. Svoj odmor sam isplanirala za petnaest minuta, spakovala se i za šest sati vožnje već bila na plaži – otkrila je Sanja.

– Istarska letovališta su već nekoliko decenija moj izbor u Hrvatskoj i nisam imala dilemu da to i ovog puta bude Rovinj. Broj zaraženih se ovde broji na prste jedne ruke, mere se poštuju ali su one nenametljive i poštuju slobodu uživanja svakog gosta.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Sta je danas postao omiljeni recept za beg od briga, strahova, privatnih problema i dosade ?! ? Gde gresimo ?! Verujem uprkos svemu da je zivot bombona prepuna hormona (kako mi je svojevremeno govorio u emisiji Djule Van Gog) ?❤️ i naravno da sam svesna da nemamo svi iste mogucnosti, zelje i snove ali je najvaznije pratiti svoje instinkte i osecaje ???‍♂️? Trudim se da kroz svoje postove i tekstove na drustvenim mrezama podelim iskrenu emociju i energiju zivota koji se trudim da zivim ❤️ Samo da smo svi zdravi ? #mojamerasrece #zenekojesuvisevole #magazinin #lovemyjob #coronasummer #trytorelax #trytoenjoy #mojsinmojamerasrece #friendstime #enjoy #summer #dream #love #beauty #sun #sea #travelgram #fittness #vezbajsasanjom #zdravijasrbija #croatia

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Jul 13, 2020 at 11:13am PDT

Kako je nedavno stavila tačku na brak, nametnulo se i pitanje o udvaračima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Jun 8, 2020 at 11:24am PDT

Još vesti iz VIP rubrike možete pogledati OVDE!

 

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više