BLAM DECENIJE! Sanja Marinković pustila usred emisije najveći ispad Viki Miljković: Gosti je isprozivali!

Smeh do suza.

Sanja Marinković
Foto: PrintScreen

Sanja Marinković redovno dobro zagreje atmosferu u svakoj od svojih emisija "Magazin In-a", a sada se na drušvenim mrežama pojavio snimak jedne od zaboravljenih epizoda, kada je ugostila pevačicu Viki Miljković.

Emisija je protekla u smehu, najviše zbog toga što je voditeljka pronašla stari snimak pevačicinog nastupa, na kom je obučena u najmanju ruku "čudno".

Viki Miljković
Foto: YouTube/printscreen

Viki se potrudila da opravda sebe i svog stilistu, a na pevačicine reči niko nije ostao imun, već su svi prasnuli u smeh, pa čak i ona sama.

- Ti si često menjala svoj stil odevanja, a sa svakim cd-om došla je i nova Viki Miljković. Ti ovde imaš majicu, i preko majce imaš bikini... Ustvari neki kao... Kupaći... - pokušala je Sanja da dočara.

Violeta Viki Miljković
Foto: YouTube/printscreen

- To je heklani bikini, to nije šala, to je modni detalj i to dođe preko majice. To je neka ideja mog stiliste, i ja uvek volim da ispoštujem to što on osmisli, iako mnogi modni kritičari vole da komentarišu nas sa estrade. Ja mislim da sam se tako sama obukla, mislila bih da sam pogrešila ali pošto je on to meni tako rekao ja mislim i da postoje modni kritičari koji sede kod kuće i nemaju šta da rade pa komentarišu nas - zbunila se Viki.

Viki Miljković
Foto: Printscreen

U studiju je tada nastao lamež, a prisutni su se našalili na ovu temu kako je Viki obukla heklani kupaći preko odeće kako bi mogla "prsa u prsa" sa svakim.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi