MUŽ JE NAPAO NOŽEM I ZADAO JOJ OZBILJNE POVREDE! Sanja Marinković otkrila detalje užasne scene! Zgranula Srbiju svojim svedočenjem!

Sve ih je slušala!

Sanja Marinković
Sanja Marinković, Foto: Screenshot Youtube/Suzanin izbor

Voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima bogato novinarsko iskustvo, a jednom prilikom je otkrila sa kakvom situacijom se susrela tokom radionice ''Bulevar ženskih tajni'' koju je pokrenula sa Vesnom Dedić.

- To je projekat na koji sam ja posebno ponosna. Putovale smo u 2018. godini u 22 grada i sela u Srbiji, razgovarale smo sa preko 5.000 žena. Cilj te radionice je da inspirišemo i motivišemo žene da ostvare svoj cilj kakav god da im je u životu. Ono što je nama bilo najvažnije jeste da na putu ka tom cilju one budu srećne - rekla je Sanja i otkrila sa kakvim se sve zanimljivim situacijama susretala.

DRAMA NA SNIMANJU ŠARENICE! Pevača ujela pčela za krajnik, počeo da se guši! Hitna pomoć odmah reagovala!

Sanja Marinković i Vesna Dedić
Sanja Marinković i Vesna Dedić, Foto: Screenshot Instagram

- Tu je bilo mnogo smešnih stvari. Recimo, bili smo na Ubu i bilo je preko 150 žena, a ja i Vesna imamo tu šalu da odmah proverimo koliko ima udatih, koliko razvedenih i zanimljivo je da su na Ubu sve bile razvedene, a samo jedna udata. Recimo u Vršcu gde je bilo oko 200 žena, sve su bile udate, što je neverovatno. Tako da po krajevima Srbije možeš da vidiš gde žive srećne žene i kakva je situacija. Ono što je bilo najsmešnije jeste da je na Ubu jedna žena koja je bila sudija i koja je bila naša gošća kao uspešna žena - razvela sve te žene. Bilo je fenomenalnih situacija, bilo je i suza i smeha - istakla je voditeljka, pa priznala da je bilo i potresnih scena.

DEČKO JE JAVNO PONIZIO, O SRAMNOM POTEZU SE I DANAS PRIČA! Jelena Rozga važi za jednu od najlepših pevačica, a niko ne zna da se u prošlosti bavila ovim poslom!

Sanja Marinković
Sanja Marinković, Foto: Printscreen/YT

- Bilo je situacija da žena ustane iz publike i pokaže dva reza od noža koja je to jutro dobila od svog supruga. Bilo je zaista strašnih stvari, ali je bilo i izuzetno lepih stvari. Važno je da su sve te žene iz svojih teških trenutaka ustale kao pobednice, napravile kompanije, firme, počele da se bave nekim drugim poslom.

BONUS VIDEO:

Sloba Radanovic otkrio sve o duetu sa Lunom Đogani!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi