POTRESAN PRIZOR U PROSTORIJI U KOJOJ LEŽI ŠABAN! Sanela i Mihajlo proveli pola sata sami sa telom pokojnog oca! Evo kakva je dalja procedura!

Sanela i Mihajlo Šaulić su juče u posebnim uslovima videli telo pokojnog oca, iako je to protivno tamošnjim zakonima.

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Porodica Šabana Šaulića je zatražila od nemačkih nadležnih organa da vidi njegovo telo, a oni su im izašli u susret i to omogućili. Iako je taj zahtev njima bio neobičan, oni su učinili sve da porodici tragično nastradalog pevača ispune želje.

 

Nemački državni organi su pripremili posebnu prostoriju u koju je stavljeno cveće i sveće gde su naslednici Šabana Šaulića, Sanela i Mihajlo Šaulić proveli pola sata nasamo sa telom pokojnog oca.

Obdukcija će biti obavljena u četvrtak 21. februara, u 10 časova i trajaće od dva do tri sata. Po nemačkim zakonima, nakon obdukcije sva dokumenta če biti poslata tužiocu, a zatim će ih od njega zatražiti advokat porodice Šaulić.

Porodica Šaulić želi da se odmah nakon toga sa Šabanovim telom vrati u Srbiju, ukoliko bude moguće već istog dana. Sahrana bi trebalo da bude obavljena u ponedeljak.

Šaban je, kao da je nešto predosećao, pre tri meseca sastavio testament kojim je svu imovinu ostavio supruzi Goci, deci i unucima. Više o tome pročitajte OVDE.

Sanela i Goca Šaulić
Sanela i Goca Šaulić, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Šaban Šaulić je u nedelju u saobraćajnoj nesreći poginuo u Nemačkoj, vraćajući se sa svog poslednjeg nastupa. Automobil u kom se vozio udario je drugi auto, kojim je upravljao nemački državljanin, koji je bio pod dejstvom alkohola, a tamošnja policija saopštila je da je preminuo i Mirsad Kerić (43), vozač automobila u kojem je život izgubio Šaban.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi