PEVAČICA SE STALNO SVAĐA! Sandrine komšije otkrile istinu o njoj, ovo joj se nikako neće dopasti (VIDEO)

Viđaju je po kraju kako šeta psa u trenerci.

Sandra Afrika
Foto:e - stock

Pevačica Sandra Afrika živi u luksuznom delu Beograda, a susedi kažu da je neretko sretnu u izazovnim izdanjima kojima privlači poglede.

Objašnjavaju i da je živa vatra, te da je čuju kako vodi žustre rasprave preko telefona.

Pevačica Sandra Afrika za svoj dom odabrala je deo prestonice koji je izuzetno popularan među javnim ličnostima. Komšije kažu kako je gotovo svakodnevno sretnu u kafićima, ali i u teretani jer da bi održala dobru liniju, treninge ne propušta.

- Često je tu u stanu, mada se priča da ima još jednu luskuznu kuću izvan Beograda u kojoj boravi. Koristi sve pogodnosti našeg kraja, i može se videti po kafićima, a u teretani je redovna, pa nije čudo što je tako zgodna. Iako se svi tu u naselju znamo, često i družimo, čuvamo jedni drugima decu i posećujemo se u domovima, sa njom malo ko kafeniše. Ona valjda ima svoje prijatelje i krug ljudi sa kojima provodi vreme. Prepoznaju je svi, deca nekad pitaju da se fotografišu, a ona ne odbije - kaže nam Sandrina susetka i dodaje da je svedok jedne od Afrikinih žustrih rasprava.

Sandra Afrika
Foto: Marko Metlaš

- Celo leto se sunčala na terasi. Izađe tako u bebi-dolu, provokativna, pa se namešta. A terasa joj je okrenuta ka ostalim zgradama i svi je vide iz svojih domova, mada očigledno da to njoj i ne smeta previše. Prijaju joj pogledi. Neretko je slušamo i kako se svađa preko telefona, nema pardona, vidi se da je živa vatra. Glasna je, pa iskreno, ume i da smeta, ali hajde, neke druge probleme ne pravi. A i muževi nam se ne bune kad je vide na terasi, pogodite zašto - zaključila je uz osmeh.

Starija gospođa nam priča da pevačicu viđa doteranu, kao i da se prema njoj uvek lepo odnosila.

- Sandru sretnem kad izađe da šeta psa ili kad ide u nabavku. Ljubimci nam se poigraju. Normalna je, nasmejana i ljubazna, nije se uzvezdila. Mada je gotovo uvek sređena, vidi se da dosta ulaže u izgled i da vodi računa, kao i da voli skupe i brendirane stvari. Lep nam je kraj, često je prijatelji slikaju tu ispred - kaže ona, dok nam mladić kroz osmeh dodaje da se uvek obraduje kad Afrika nosi nešto izazovno:

Sandra Afrika
Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Ona gde god da krene, privlači poglede zbog oblačenja. Uvek je tu nešto usko, kratko, zategnuta je i voli to da pokaže. Mlada je, može joj se. Igra na kartu seksepila. I kad je u sportskom izdanju izazovna je. Uvek se obradujem kad je sretnem u teretani u helankama i tim kratkim majičicama.

Podsetimo, pevačica je ovih dana u žiži javnosti zbog navodnih izjava da zna šta se desilo ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović.

Kakvu istinu je Sandra otkrila povodom ubistva pevačice Jelene Marjanović, pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi