Sandra Obradović
Foto: printscreen
Sandra Obradović

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Ona je za medije izjavila da se jako loše oseća i da joj je on bukvalno razbio nos, a njihovo dete odveo na silu sa sobom.

Alo portal je došao u posed snimka koji je nastao neposredno pre nego što se čitav incident dogodio. Sandra i njen partner su sedeli u restoranu, a ona je bila vidno alkoholisana, dok je pila vino.

Sandra Obradović

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Ipak, sudeći prema izjavi koju je za Alo.rs dao njen partner, kada su došli kući, Sandra je napala njega, a kada je pozvao policiju, ona je njega optužila za nasilje, a kada je uradila alko test, imala je 2,10 promila alkohola u krvi.

Sandra Obradović

Foto: printscreen

Foto: printscreen

- Dva meseca imam problem sa Sandrom, koja se ponaša neodgovorno prema detetu. Radi se o tome da uzima tablete koje meša sa alkoholom i da je non-stop pijana kod bebe od sedam meseci. Kao otac koji je zabrinut za sina preduzeo sam sve mere i Sandru prijavio Centru za socijalni rad. Najpre sam pokušao da je urazumim, predložio sam joj da platim lečenje kao majci svog deteta, ali ona na to nije pristala. Centar je uzeo sve okolnosti u razmatranje i dodelio mi dete koje mi je na prvom mestu. Ono što je vazno da je ona bila pod uticajem alkohola i to 2,10 što je pokazalo testiranje koje je obavila policija. O ostalim glupostima koje je ona iznela javno je neosnovano govoriti, s ozbzirom na to da se ona nalazi u policiji na trežnjenju. Ne znam kada će je pustiti, važno mi je samo da je dete na sigurnom i u krugu porodice - rekao je Sandrin nevenčani muž.

Alo.rs je došao u posed snimaka iz restorana, kao i snimka koji je nastao nakon izlaska iz restorana, gde vidimo Sandru da vidno alkoholisana sedi na podu.

 

 

Komentari (2)

Mina

10.05.2020 04:23

Žene koje su alkosi,narkomani,raspikuće i prostitutke uvek nekim čudom imaju decu.Uvek ali uvek,pogrešni ljudi imaju decu.Ovoj nakazi treba doživotno zabraniti prilaz detetu i suprugu.

Jelena

11.05.2020 15:06

Pa dobro napila se, namestili su joj lepo sa namerom..Sta sad.