Sandra Obradović
printscreen/instagram
Sandra Obradović

printscreen

Sandra Obradović, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

 

Sandra je rođena u Beču, a odrasla u Požarevcu gde je i završila osnovnu i srednju školu. Poslednjih godina se retko pojavljuje u javnosti, a trudnoća ju je ponovo dovela u žižu interesovanja. 

 

Sandra Obradović je 2009. godine učestvovala u rijalitiju "Farma" i osvojila treće mesto, a godinu dana kasnije oprobala se kao voditeljka emisije "Ništa za sakriti", koja se emitovala na TV "Pink".

Sandra Obradović

printscreen

Sandra Obradović, Foto: printscreen

Imala burnu ljubavnu prošlost, a pre nego što je sreću pronašla pored oca svog deteta, Sandra je često dovođena u vezu sa poznatim muškarcima.

Manekenka je 2010. godine bila u ljubavi sa pevačem "Granda" Slobodanom Vasićem, a nakon nekoliko meseci raskinula je vezu. Kako se pisalo, njemu je to veoma teško palo, te ju je, kako se pisalo, moli da se pomire.

Sandra Obradović

Screenshot Instagram

Sandra Obradović, Foto: Screenshot Instagram

Kako se kasnije pisalo, bila zaljubljena u jednog biznismena koji je u tom trenutku bio pred ženidbom, a 2013. godine viđena je u društvu sestrića Bogoljuba Karića, Aleksandra Saše Nedeljkovića. Međutim, njih dvoje nisu želeli da komentarišu svoj odnos.

Sandra je 2014. godine objavila snimak na kome se vidi da je u kolima sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, te se spekulisalo da je i sa njim imala romansu. To nikada nije potvrđeno.

Sandra Obradović

printscreen

Sandra Obradović, Foto: printscreen

Iste godine je, kako se spekulisalo u medijima, privedena zbog vožnje u pijanom stanju pa je provela 12 sati u policijskoj stanici na Novom Beogradu. Dovođena je u vezu i sa fudbalerom Stefanom Mihajlovićem, što je demantovala.

Pogledajte BONUS video:

Insta provokator: Teodora Džehverović se udaje!

 

 

Komentari (1)

kole

07.10.2019 10:12

jaka alimentacija pametna.