Sandra Afrika
printscreen
Sandra Afrika

printscreen

 Foto: printscreen
Sandra Afrika sa menadžerom

Alo!/Masanori Jošida

 Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Sandra je oduvek važila za pevačicu koja dobro zarađuje, ali koja ume pametno da ulaži svoj novac. Kada je sebe stambeno obezbedila, shvatila je da je ulaganje u nekretnine najisplativiji biznis. Zbog toga je dugo planirala da novac investira u kupovinu stanova, ali nedavno joj se otvorila mogućnost za bolju i isplativiju investiciju - priča izvor "Alo!" i dodaje da je pevačica rešila da se udruži upravo sa bivšim dečkom i menadžerom Mikišom.

Plac Sandre Afrike u Šapcu

Alo!

Foto: Alo!

- Dok su bili u vezi, Sandra i Mikiša su živeli na relaciji Beograd-Šabac, odakle je njen menadžer. Nakon raskida, Sandra se preseila za Beograd, ali je nastavila poslovnu saradnju sa bivšim dečkom. Kada joj je on predložio da ulože novac u izgradnju zgrade u Šapcu, Sandri nije trebalo mnogo da donese odluku, pogotvo što je emotivno vezana za taj grad - kaže naš izvor i dodaje:

Zgrada koju gradi Sandra Afika

Promo

Foto: Promo

- Pronašli su plac u blizini pešačke zone (gore na slici), koji su nedavno kupili i na kom uskoro treba da počnu radovi. Dosta novca će uložiti u izgradnju pametne zgrade, a po grubim procenama radovi će ih koštati oko pola miliona evra. Ni Sandra ni njen menadžer ne žale novac koji će uložiti u izgradnju jer oboje znaju da će im se taj novac višestruko isplatiti - kaže naš izvor na kraju, a mi smo pozvali Sandru koja je potvrdila naša saznanja.

- Istina je da se gradi ta zgrada, a Mikiša je oduvek u gradnji. To je njegov primarni posao godinama unazad, pa nikoga ne treba da čudi da se ulaže u takav projekt. Kada je reč o finansijama, to će svakako biti luksuzna zgrada, ali ne bih se razmetala ciframa. Neprimereno je i nema smisla - rekla je Sandra.