Suzana Mančić
Alo
Suzana Mančić

Rajko Ristić

Suzana Mančić, Foto: Rajko Ristić

Suzana Mančić važila je za seks-bombu stare Jugoslavije, a iako se sa nostalgijom seća tih vremena, popularna voditeljka ističe da je najsrećnija kada uspe da svoju privatnost sačuva za sebe.

U razgovoru za „Alo!“, Suzana je govorila o svom odnosu sa suprugom Simonom Ocomokosom i životu u Grčkoj, te je otkrila koje intimne trenutke deli sa svojom jačom polovinom.

- Lepo mi je kada vidim da su mlade devojke spremne da pokažu svoja izvajana tela, ali ja to ipak radim samo pred svojim mužem! Ne bi bilo prikladno da se skidam pred drugima - prokomentarisala je Suzana i dodala:

- Nas dvoje smo do pre par dana bili zajedno kod njega u Atini. Tamo sam sve vreme posvećena sebi, ali mi je više to i dosadilo, želim da se život vrati u stari tempo - iskreno je rekla Mančićeva.

Ona je dodala da, uprkos tome što se danas svaki detalj iz života objavljuje na internetu, moraju da postoje određene granice, te da deci treba jasno objasniti čemu društvene mreže služe.

- Ljudi ne treba da se mešaju u vaspitanje dece poznatih i određuju koje dete kad sme da ima otvorene naloge na društvenim mrežama. Nataša Bekvalac je potpuno u pravu što Hani brani Instagram, ali opet, to je isključivo njihov odnos i to svako treba da poštuje. Zahvalna sam što su moja deca već odrasla - rekla je Mančićeva za ,,Alo!“.

Pročitajte još

Komentari (5)

Miki

10.02.2021 08:12

Draga Suzo ceo svet je gledo tvoje poeno snimke !

Saša

10.02.2021 08:12

Ni njega više ne interesuje.

Ja

10.02.2021 08:25

Meni je ova zena olicenje pozitivnosti i harizme. Dva puta u zivotu je sretoh u prirodi i i definitivno je veca faca i privlaci vecu paznju od bilo koje lepotice od dvadesetak godina koje su bile pored nje. Nije samo lepota u pitanju, vec harizmaticnost, sarm, pozitivan stav. Svaka cast

DEJAN

10.02.2021 08:46

ZNAMO KOSI...

Krusevac

10.02.2021 16:27

Kakav donji veš gledalo smo te golu,i još uvek te ima na internetu.Dobro se t...š