"SKUPLJANJE POENA PREKO GRBAČE OŽALOŠĆENIH" Šako besan zbog pisanja da mu je Dado Polumenta brat!

Pevač potpuno odlepio!

Šako Polumenta
 Foto: Rajko Ristić/Alo!

Još uvek noseći duševni nemir zbog gubitka svog brata Sabahudina Sapka, Šako Polumenta se mora uhvatiti u koštac i sa nekim neprofesionalnim predstavnicima sedme sile koje je, kako reče, grehota tako i nazvati. To su, po njegovom mišljenju, škrabatori i prepisivači laži.

Ogorčeno pojašnjava da se svi ti natpisi plasiraju na neproverenoj osnovi, na jedan mizeran, neljudski način, rekao je ovaj popularni sandžačko- crnogorski pevač. Po njemu je to skupljanje poena preko grbače ožalošćenih.

"Mizeran i degutantan način priučenih neznalica koje nikada neće naći svoje mesto među uglednim imenima sedme sile", mišljenja je on.

ANABELA IMA SKRIVENU NAMERU! Luna Đogani nikako nije smela da ugradi silikone! Oglasio se psiholog i otkrio istinu!

Šako Polumenta
Foto: pintscreen

Ali, ono u šta je potpuno siguran je podatak da će ih sve predati nadležnim pravosudnim organima uz argumentovane tužbe. Ipak, pre toga im je psovkom „obišao“ majke i rekao da će ga tek tada shvatiti “pisci” koji još pišu da mu je Dado Polumenta brat a ne da je Šako njemu stric.

"Toliko o upućenosti u materiju o kojoj toliko škrabaju", zaključio je ljutito Šako.

NOVI MOMAK ODLEPIO ZA DAROM Bubamari dečko postavlja uslove! Evo sa čime se suočava pevačica i ko je njen izabranik (FOTO)

Dado Polumenta
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Draganu Mitar prozvali da se unakazila, evo kako je objasnila ovu intervenciju

 

Šako Polumenta za jednu pesmu ZARADIO BRDO PARA! Njegove kolege toliko zarade za ceo nastup!

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 06.05.2019. 12:44 - 06.05.2019. 13:42 Ogroman novac... Šako Polumenta , Foto: printscreen Društvene mreže su se usijale kada je Šako Polumenta objavio snimak na kome peva pesmu "Halo, ja sam ".

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi