Šako Polumenta
Rajko Ristić/Alo!
Šako Polumenta

Rajko Ristić/Alo!

Šako Polumenta, Foto: Rajko Ristić/Alo!
Katarina Grujić

printscreen

Katarina Grujić, Foto: printscreen
Jelena Rozga

Screenshoot Instagram

Jelena Rozga, Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

- Zbog toga što bi se još više videla lepota i bleštavost tog grada. Pariz je Grad svetlosti, pa bi se i ta svetlost više videla. Međutim, dosta pevača ga je već ekranizovala u boji, pa smo mi želeli nešto drugačije. Zbog toga je to više i koštalo, ali tako smo Haris Dubica i ja procenili da je efektnije - kaže Šako, iako se pokajao zbog svoje odluke.

Nerado govori o tome šta je koliko platio, ali nam je cenu novog spota i pesme uporedio s nekretninom u glavnom gradu.

- Cena samog spota je kao manji stan u Beogradu, ali spot s pesmom je kao veći stan u Beogradu - kaže i dodaje da se nada da će se trud isplatiti i da će pesma postati hit. U to je gotovo siguran, uzevši u obzir dosadašnje iskustvo u odabiru pesama.

- Ja sam 24 godine na estradi, imam 135 pesama od kojih 100 hitova. Na nastupima dva sata pevam isključivo svoje pesme, ne moram da pevam tuđe. Karijerom sam zadovoljan, ali ne i tretmanom koji imam u medijima - kaže on, objašnjavajući da rijaliti učesnici i instant zvezde imaju veći prostor u novinama, prema njegovom mišljenju, bez pokrića.

Kija Kockar

Promo

Kija Kockar, Foto: Promo

- Ne bih s Kijom snimio duet, jer ona nije pevačica. Ja toj devojci želim sve najlepše u životu, ali ja sam s Kaćom snimio duet zato što ona zna da peva. Jeste privlačna, lepa i seksi, ali pre svega, zna da peva - kaže Polumenta za „Alo!“.