ŠAKO OTKRIO ZAŠTO JE SNIMIO SPOT SA KAĆOM GRUJIĆ: Svaki muškarac će mu pozavideti, a razlog će vas šokirati

Vesna Đorđević | vip 2018-11-30 15:38:47 2018-11-30 15:38:47

Dok je većini pevača pri odabiru kolege za duetsku pesmu jedino važno kako taj drugi peva, Šako Polumenta pak ima drugačije kriterijume. Katarinu Grujić je odabrao za svoj poslednji duet „Bonžur“ isključivo zbog toga što se, kako kaže, oblizuje dok priča, peva...

Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

- Zbog toga što bi se još više videla lepota i bleštavost tog grada. Pariz je Grad svetlosti, pa bi se i ta svetlost više videla. Međutim, dosta pevača ga je već ekranizovala u boji, pa smo mi želeli nešto drugačije. Zbog toga je to više i koštalo, ali tako smo Haris Dubica i ja procenili da je efektnije - kaže Šako, iako se pokajao zbog svoje odluke.

Nerado govori o tome šta je koliko platio, ali nam je cenu novog spota i pesme uporedio s nekretninom u glavnom gradu.

- Cena samog spota je kao manji stan u Beogradu, ali spot s pesmom je kao veći stan u Beogradu - kaže i dodaje da se nada da će se trud isplatiti i da će pesma postati hit. U to je gotovo siguran, uzevši u obzir dosadašnje iskustvo u odabiru pesama.

- Ja sam 24 godine na estradi, imam 135 pesama od kojih 100 hitova. Na nastupima dva sata pevam isključivo svoje pesme, ne moram da pevam tuđe. Karijerom sam zadovoljan, ali ne i tretmanom koji imam u medijima - kaže on, objašnjavajući da rijaliti učesnici i instant zvezde imaju veći prostor u novinama, prema njegovom mišljenju, bez pokrića.

- Ne bih s Kijom snimio duet, jer ona nije pevačica. Ja toj devojci želim sve najlepše u životu, ali ja sam s Kaćom snimio duet zato što ona zna da peva. Jeste privlačna, lepa i seksi, ali pre svega, zna da peva - kaže Polumenta za „Alo!“.

 

Expand player
Pogledajte više