Kristina Voiku
Printscreen/instagram
Kristina Voiku

Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

Takmičenja šouu “Nikad nije kasno”, Kristina Voiku krije neverovatnu tugu i bol za najrođenijima.

Naime, Kristina je starijeg brata izgubila u saobraćajnoj nesreći, a ubrzo nakon ove porodične tragedije usledio je još jedan šok koji je pevačicu zavio u crno.

Naime, dok se njena porodica oporavljala od preranog gubitka sina i brata, stigao je nalaz da njen mlađi brat boluje od tumora. Uprkos nadanju i borbi da ozdravi, za samo sedam meseci izgubio je najtežu bitku, što je njenu porodicu totalno dotuklo.

Kristina Voiku

Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

Više nije imala snage da peva i uveseljava ljude, a jedino što ju je održavalo u životu jeste ćerka koju je dobila iz prvog braka. Međutim, ni tu joj nisu cvetale ruže.

Posle nekoliko godina srećnog braka, usledio je još jedan događaj koji ju je potpuno izbacio iz koloseka. Za samo jedan dan život joj se promenio iz korena, a nakon što je supruga uhvatila u prevari smogla je snage da spakuje kofere i sa ćerkicom krene u novi život.

Kao samohrana majka uspela je da svoje dete izvede na pravi put i ne krije da joj je muzika u tome mnogo pomogla.

Kristina Voiku

Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

“Hvala Bogu što mi je dao glas, što sam mogla da pevam i da preko nedelje čuvam ćerku, dok su je vikendom drugi čuvali, a ja sam pevala i zarađivala”, rekla je svojevremeno Kristina koja je nedavno ponovo okrenula novi list, napustila Ameriku i započela novi život u Austrailiji.

Nedavno je ova pevačica napunila 47 godina, a često svoje fotografije deli na društvene mreže, te pokazuje kako uživa u životu.

PROČITAJTE JOŠ: