Šaban Šaulić
Screenshoot Youtube
Šaban Šaulić

Screenshoot Youtube

Šaban Šaulić, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Skrhan bolom Ljuba proklinje sudbinu koja, kako ističe, nije bila pravična prema njegovom drugu iz detinjstva jer nije doživeo da oženi sina Mihajla, što mu je bila najveća želja.

Kako Srpski Telegraf saznaje, Ljuba uverava sve da će on preuzeti ulogu i oženiti Mihajla.

- Šaban je čovek koji je sve stekao mukotrpnim radom i sve delio s najbližima. Živeo je za njih i njima je podredio nesebično čitav život. Stalno je mislio na njihovu sreću i neprestano ponavljao da mu je ostalo samo da oženi Mihajla i da ništa više neće tražiti od života. Ipak, sudbina je bila nepravedna i nije doživeo svoj najveći san. SVadbe će sigurno biti, a ja sam ubeđen da će Šaban sve posmatrati sa neba. Moraću da ispoštujem druga i oženim Mihajla kako dolikuje. Preuzeću Šabanovu ulogu na venčanju i pokušaću bar taj dan da budem sraćan jer ostvarujem njegovu želju - kaže Ljuba i ističe da je nakon saznanja da je Šaban preminuo pozvao njegovu suprugu i ostale članove porodice, koji i dalje ne mogu da se oporave od šoka.

- Duša me boli za Gocom, Ildom, Sanelom i Mihajlom, Oni su divni ljudi i prerano su ostali bez oca i supruga. Smogao sam snage da ih pozovem odmah nakon što je Šaban izdahnuo i izjavim im saučešće, a oni su mi se zahvalili i rekli da nikada neće zaboraviti reči podrške. Iz sveg srca se nadam da će biti kali da nastave život, a ja ću uvek biti tu za njih- kaže Ljuba i uveravada ne prestaje da se priseća trenutaka koje je proveo sa Šabanom.

PREPORUČUJEMO I:

- Nije mi jasno kome smeta mrtav Šaulić. Kada sam pročitao po portalima da se neki bude , šokirao sam se. Šaban je čovek kpoji mora da ima svoju ulicu u Šapcu. Lično ću dati svoj doprinos da do toga dođe - zaključuje ALičić.

Ljuba Aličić

printscreen

Ljuba Aličić, Foto: printscreen