ŠABAN ZAPALIO ARENU Krunisao karijeru vrhunskim koncertom! Beograd ovo prvi put vidi!

Alo/R.J. | vip 2018-10-06 22:10:46 2018-10-06 22:10:46

Kralj narodne muzike zapalio arenu!

Promo

PROČITAJTE JOŠ:

Šaban je koncert počeo filmom u kome ljudi koje on poštuje poput Nemanje Matića, 2cellos, Aleksandra Kolarova, Dragane Mirković, Marije Šerifović i mnogoh drugih govore o njemu. Program je otvorio pesmom "Dođi da ostarimo zajedno" praćen horom učenika škole Supervojs, a potom nastavio da redja hitove u trosatnom programu praćen maestralnim Borkom Radivojevićem i njegovim orkestrom. Gosti koncerta, osim ćerke Ilde bili su mu i Zorica Brunclik, Emir Habibović i Borko Radivojević.

Pre početka najvećeg muzičkog spektakla decenije posetioci su uživali u nastupu orkestra Zorana Jovanovića koji je imao mlade goste Acka Petrovića, Debisa Ibrahimovića, Vanju Lakatoša, Milicu Jokić i Indiru Berišu.

Koncert Šabana Šaulića u Areni ući će u istoriju po mnogo osnova. Najpre, zbog nezapamćenog interesovanja prvi put od osnivanja dvorane puštene su u promet i ulaznice sa smanjenom vidljivošću. Šabanov koncert je i prvi u kome je Areni puštena u rad medijska kocka na kojoj su prikazanio dosad neviđeni prizori iz života kralja folka.

Expand player
Pogledajte više