ŠAULIĆEV TAJNI RAČUN Šaban sakrio tri miliona evra od Goce i porodice, isplivale nepoznate činjenice!

Mediji već nedeljama spekulišu o tome da li je Šaban Šaulić iza sebe ostavio ušteđevinu na tajnim računima koje je navodno posedovao, a numerolog i vizionar Vlado Kečina za VIP otkriva da je kralju narodne muzike bilo suđeno da zaradi mnogo novca koji će trošiti drugi.

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

U razgovoru za VIP, Kečina nam je otkrio da će Šabanova porodica uskoro dobiti gotovo tri miliona evra koje je pevač uspeo da uštedi. OVDE pogledajte nove detalje o pogibiji Šabana Šaulića, Ilda je sve razrešila!

 

- Uskoro će se pojaviti tajni račun na kojem je Šaban imao između 2,5 i tri miliona evra, koje je maltene sakrio od sebe samog. Bio je jedan od onih pevača koji su mnogo radili i zaradili, a njegova porodica je uglavnom ubirala plodove tog rada. Ogroman novac je potrošen, ali nije Šaban bio taj koji ga je trošio, niti je u tome uživao - kaže Kečina i objašnjava:

Goca Šaulić
Goca Šaulić, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Njegov novac trošili su žena Goca i drugi članovi porodice, a ne Šaban, jer njemu materijalne stvari nikada nisu bile bitne. Živeo je skromno i njemu bi bila dovoljna jedna kućica na selu. Po prirodi je bio štedljiv i nije voleo da rasipa novac. Čak ga je i nerado pozajmljivao drugima - kaže numerolog i astrolog.

Zbog svega toga, kako kaže Kečina, Šaulić je ostavio veliku ušteđevinu, koju će njegova porodica uskoro podeliti.

 

- Reč je o novcu koji se nalazi na Šabanovom tajnom računu, koji će u narednih šest meseci podići njegova supruga Goca i podeliti sa svojom decom - tvrdi numerolog za VIP.

Kako nam je Kečina rekao, Šaban Šaulić počeo je da štedi još u najranijoj mladosti.

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Screenshoot Youtube

- On je novac krio i od sebe samog. U ranoj mladosti je počeo da ga sklanja na stranu, a posle 40. godine života uspevao je da uštedi i veće sume. Nažalost, pet decenija je mukotrpno radio, dosta znoja prolio, mnogo i zaradio, a ništa od toga nije potrošio. U njegovom novcu uživali su i tek će uživati drugi. Generacije njegovih potomaka biće zbrinute, čak će i njegovi unuci uživati u dedinim parama, ali tužno je to što Šaban Šaulić nije malo više uživao u plodovima svoga rad - kaže numerolog i astrolog Vlado Kečina za VIP. Pogledajte OVDE šta se dogodilo na prvom nastupu nakon Šabanove smrti!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi