Šaban i Goca Šaulić
Alo.rs
Šaban i Goca Šaulić

Alo.rs

Šaban i Goca Šaulić, Foto: Alo.rs

Kralj narodne muzike ispričao je kako je došlo do toga da ga ostavi supruga Gordana, sa kojom je već 42 godine u braku.

Pevač se sa ženom rastao 1985. godine i to zbog alkohola.

- Mi smo se rastali na 20 dana, možda čak i manje. Goca je pobesnela zbog mog ponašanja, došao sam posle tri dana kući iz kafane mrtav pijan. Rekla mi je: "Ne može to tako, ti ne dolaziš kući, pa šta mi tebi uopšte značimo." Još nisam ni došao sebi, bio sam u nekom teškom alkoholu. Sećam se, tada sam s Radetom Vučkovićem non-stop pio po kafanama, kao creva smo bili. Sastavimo po nekoliko dana, ne vide nas ni kuća, ni deca, ni žena - ispričao je Šaban u emisiji "Iz profila".

On je opisao kako je potpisao papire za razvod.

- Gordani je pukao film zbog toga, pa je tražila razvod, a ja onako pijan kažem: "Pa može, ako tako hoćeš." Dala mi neki papirić, ja to potpisao, misleći da se ona zeza. Međutim, kad sam se otreznio, shvatio sam da je ona bila ozbiljna i da smo se stvarno razveli. Ostao sam sam kući, a Goca je otišla sa decom kod njenog oca. Tako sam ja po ceo dan sedeo sam u kući koja je bila ogromna, trzao se na svaki šum, sve pomislim: "Evo ih dolaze." Nisam mogao noću da zaspim, falili su mi i deca i Goca - prisetio se Šaulić.

Šaban i Gordana Šaulić

Z. Ilić

Šaban i Gordana Šaulić, Foto: Z. Ilić

Porodica mu je mnogo nedostajala, ali i pored toga mu nije padalo na pamet da pozove Gordanu da se pomire.

Čekao je da ona napravi prvi korak.

- Tad su mi došli drug i rođak, rođeni brat Hasana Dudića, da mi prave društvo, da ne budem sam u toj kućerini. Taman kad sam oguglao da ih više nema, da ću morati preko suda da tražim zahtev da viđam decu, dešava se preokret. Jedno jutro, ja izlazim iz kuće, a ono na kapiji poređani Mihajlo, Ilda, Sanela, Gordana. Samo su mi prošli neki trnci, ali sam hteo da pokažem stav da mi je svejedno. Tad mi Goca pitala: "Je l‘ mi možemo da uđemo u ovu kuću?" Dobro sam razmislio šta ću reći, da opet nešto ne zabrljam. Rekao sam: "Upadajte." Odmah mi je kuća opet bila puna lepote i života ‚ kaže i dodaje:

- Posle toga smo se opet venčali, u jednoj kafani na Banovom brdu, samo što smo promenili kumove. Zorica Brunclik i Velja Milošević su nam kumovali i, eto, ispostavilo se da su nam njih dvoje taličniji - ispričao je pevač.

Komentari (6)

Сараџогла

31.12.2017 20:41

Шабане,брате,певаш за Нобел награду!Били смо оно први пут млади а ја на радију имао емисију а главни уредник вели НЕ ШАБАНОВЕ ПЕСМЕ!Зезала те она песма ,,Био сам пијанац а сада не,,!А што се тиче твога брака КОМЕ ЈЕ,БРЕ,ЛАКО СА ЖЕНОМ?Него,брате,Шабане,имаш ли ти неко дете у Америци која мисли да је Сједињена?Ако немаш онда ништа ниси урадио?Шабан има својих 324 песама!Ако нисте знали сада знате!

dallapa 120

31.12.2017 23:39

@Сараџогла - veliki respekt za g.saulica ali!?324 pesme nijedan arhivski snimak sa izvornim srpskim pesmama.pokusaj da otpeva pesme od bosne i herc. pokojnika h.polovine i s.isovica doajena pevaca sa tih prostora minus kao avala.bolje da to nikad nije uradio.sta je izjavio g.pavkovic u emisiji duga na pitanje koje najbolji na ovim nasim prostorima?

nedjo

01.01.2018 01:42

@Сараџогла - sta pijes pobratime?

nedjo

01.01.2018 01:41

nije goca luda da ostavi zlatnu koku

Bugi

01.01.2018 06:34

Ti si lep ,pa je zbog lepote satobom ahahah .h

zagondzija

01.01.2018 10:34

ta zena sve ove godine zivi sa tobom iz interesa sto raspolaze svim tvojim novcem a ti dobijas za zivota na kasicicu sramota al tvoj izbor a koliko ti je bila verna sve ove godine ceo grad zna