Šaban Šaulić, nesreća
Screenshoot, Alo!
Šaban Šaulić, nesreća

Screenshoot, Alo!

Šaban Šaulić, nesreća, Foto: Screenshoot, Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

- Nije tajna da Šaban uglavnom nije znao gde treba da nastupa i kada, niti ga je to zanimalo. O tome je, po njegovoj želji, najviše vodila računa njegova supruga Gordana, mada je i ona ponekad prepuštala menadžerima i vlasnicima velikih klubova iz Evrope da se dogovore o datumu i terminima. Još u septembru prošle godine znalo se gde će Šaban nastupati sve do početka proleća, sve je bilo dogovoreno i pogođeno - priča dobro obavešteni izvor.

Šaban Šaulić

Nenad Vujanović/Alo!

Šaban Šaulić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Glupo je sada nagađati šta bi bilo kad bi bilo. Jednostavno, desila se tragedija. Bio je to splet okolnosti, sudbina je tako htela - zaključuje  izvor.

PREPORUČUJEMO I:

- Umeo je da me pita gde radimo sledeće nedelje, a kada je bio poslednji nastup u pitanju i kada je čuo da je Nemačka, rekao mi je: "Pa što mi to nisi pomerio za neki drugi put. Sad smo bili u Nemačkoj, zašto idemo opet?" Rekao sam mu da je to neki odranije dogovoreni nastup i da je drugi grad u pitanju i da to dugujemo menadžeru, pa ćemo se odmarati u martu i aprilu - rekao je Stojadinović za medije.

Šaban Šaulić

Nenad Vujanović

Šaban Šaulić, Foto: Nenad Vujanović

Jedva čekao proleće

Šaban želeo da kupi nove štapove za pecanje

- Jedva je čekao da prođe zima i da se, kao i svake godine, preseli u Krčedin i da peca. Imao je želju da sad u martu kupi nove štapove. Svoj brodić je sredio i samo mu je bila želja da uzme nekoliko različitih štapova. Prijatelj iz Beča mu je obećao da će mu pokloniti dva pomoću kojih će moći da ulovi najveću ribu - ispričao je Šabanov prijatelj.

 

Komentari (2)

Svetlana

25.02.2019 09:26

Goca je znala samo za pare!

Ina

25.02.2019 23:09

@Svetlana - Goca ce dobijati vise novaca mesecno nego jedna gospoda koja je radila 45godina u Njemackoj puno radno vreme, Vise penzije ce dobiti Goca nego Njemacki Politicar. Ja neverujem u to , vreme ce pokazati svoje