"BIO SAM U POLUSNU, A ONDA SE DOGODIO STRAŠAN UDARAC..." Šaban bi izbegao smrt da je sedeo na zadnjem sedištu?! Novi detalji tragedije koja je potresla čitav Balkan!

Ogromna tragedija..

Šaban Boban
Šaban Boban, Foto: printscreen

Kum pokojnog pevača Šabana Šaulića, koji je bio u istom autu kada se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je kralj narodnjaka izgubio život ponovo se oglasio kratkim videom iz bolnice, u kojem je izneo nove detalje tragičnog događaja.

 

- Jedan veliki pozdrav za moje prijatelje iz Valento OTV televizije. Evo, da vam se javim, nakratko samo, pošto nisam u situaciji da pričam mnogo. Posle toliko poziva, javljam se da vam ispričam šta se dogodilo, jer znam da vas sve zanima. Nekom drugom prilikom pričaću opširnije, a sada ne mogu jer sam slomljen i polomljen, a i srce mi je slomljeno jer mog Šabana više nema. Ne znam šta bih mogao da vam kažem u ovom tužnom trenutku, jer na svako pitanje kako mi je nemam odgovor. Kako mi je, teško mi je, kako se osećam, nikako... Da li će biti bolje? Nadam se. Zahvalan sam bogu što sam preživeo. Rane i povrede koje imam ne mogu se opisati, ali jedna je najveća - počeo je Stojadinović svoju ispovest za OTV Valentinovo, govoreći teško i polako.

 

- Sa Šabanom sam proveo pola svog života, delili smo i dobro i zlo, tako da ga ja jako dobro poznajem. Tu poslednju noć neću moći da izbrišem iz glave. Čudno se ponašao, više puta je gledao u sat, kao da je negde žurio. Nisam ni mogao ni da naslutim šta će se dogoditi. Kada se završio nastup, krenuli smo u hotel, i pošto ga ja čitav život budim, ja sam se s njim dogovorio da ga probudim u 6 i 15. Probudio sam se ranije, ali sam čuo lupanje na vratima. Mislio sam da je sobarica, ali kad sam otvorio, video sam njega. Bio je spreman i obučen, sa koferom. Pitao me je zašto se nisi spremio, što me nisi probudio. Znaš da sam ja profesionalac, da ne volim da kasnim. Ja sam probudio Mirsada, sišli smo, i ubrzo smo krenuli, nismo ni kafu popili.

Šaban Šaulić, nesreća
Šaban Šaulić, nesreća, Foto: Screenshoot Youtube

- Krenuli smo Mirsadovim autom. Ja sam mu ponudio da sedi pozadi, jer je on uvek sedeo pozadi, ali ovoga puta je odlučio da sedi napred pošto je na zadnjem sedištu bio Mirsin instrument. Vozili smo se nekih desetak, petnaest minuta. Već me je uhvatio san, bio sam u polusnu, kad sam osetio snažan udarac, i više ničega se ne sećam. U jednom trenutku sam se probudio i video Mirsada kako sedi pored mene, u nekom čudnom položaju i teško diše. Nisam ni shvatao da su doktori oko nas, ponovo sam se onesvestio. Kad su me izneli napolje, kad sam se ponovo osvestio, pitao sam, gde je Šaban, gde je Šaban, oni su mi rekli da je on na sigurnom, da se ništa ne brinem, da će sve biti okej. Do bolnice se više ničega ne sećam. Tamo sam se probudio kada su me premeštali na drugu stolicu za slikanje, jer je bol bio izuzetno jak - ispričao je Stojadinović.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi