OGNJEN VRANJEŠ OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE Sa Karleušom se viđao u Duškovoj kući, a evo zašto je OBJAVIO EKSPLICITNE SLIKE!

Neverovatno!

 

Karleuša Vranješ
Karleuša Vranješ, Foto: printscreen

Ognjen Vranješ javno se obratio povodom velikog skandala na svom Instagram profilu, odnosno objavljivanja eksplicitnih fotografija Jelene Karleuše, koje su nastale dok su JK i Vranješ vodili vrele razgovore preko jedne aplikacije.

 

Fudbaler je ekskluzivno za Alo! rekao šta misli povodom čitave afere.

 

SVE EKSPLICITNE FOTKE POGLEDAJTE OVDE.

Ovako izgleda pismo u celosti koje je Ognjen Vranješ posalo Alo!-u:

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen

"Poštovani, odmah da kažem da bih ispao džentlmen i ne bih potezao ovakve stvari da nisam izložen torturi optužbama i pretnjama mojoj porodici od strane gospođe i gospodina Karleuša. S obzirom da su spremni na sve u odbrani sebe i svoje porodice ja sam spreman da kažem i dokažem istinu koja je sledeća: Jelena i ja smo se upoznali preko Instagrama pre dve godine kada je sve i počelo. Tamo smo i brojeve razmenili i ušli u sve ovo. Za te dve godine doživeli smo i preživeli sve i svašta od zajedničkih putovanja, dolaženja kod mene u Atinu viđanja na raznim mestima, pa čak i kod nje kući, do skidanja tvitova o Krstajiću i mog komentarisanja svega toga. U svemu tome je bilo lepih i manje lepih stvari. Presveta Jelena sada izigrava jaku ženu i bitnost a preko prijatelja i poznanika moli i plače, sto je karakteristično za gospođu kad joj nešto treba, da demantujem i ne iznosim njen prljav veš. Te shodno tome da utvrdimo:

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen

Ja nit sam fan,nit paćenik nit psihopata kako ona želi da me predstavi, pre će to biti ona, i to sam spreman da dokažem da za sve sto kažem imam dokaze. Nisam nikoga nit jurio nit prisiljavao, sve je bilo dobrovoljno uz obostrano zadovoljstvo. Prema tome gospodine Karleuša i gospođo Tošić krivce tražite među vama samima, ne kod mene. Kasno ste se setili patetike i spinovanja. Meni je jako žao svoje porodice koja je izložena svemu ovome ali ovo je jedini način da kažem istinu i time zaštitim sebe i porodicu daljih optužbi. Za početak evo samo jednog dokaza svemu sto pričam. S' poštovanjem Ognjen Vranješ".

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi