Ružičasta televizija se pozicionirala na prvo mesto

O.K. | vip 2018-06-04 15:06:36 2018-06-04 15:06:36

Televizija Pink se u prethodna dva meseca, sa pozicije najgledanije komercijalne televizije, pozicinirala na prvo mesto – najgledanije TV stanice u Srbiji, ukljucujuci I Javni servis.

Promo

Konstantni rast broja gledalaca TV Pink u subotu je dostigao svoj vrhunac, udelom u gledanosti od neverovatnih 23%, dok je udeo RTS bio skoro dvostruko manji 13%, govore zvanični rezultati za merenje TV gledanosti agencije Nilsen.

U petak, gledaoci su dan počeli “Novim jutrom”, jedinim zvanično najgledanijim jutarnjim programom komercijalnih emitera, a veče je čak 1.200.000 domaćinstava provelo uz Pinkove zvezdice.

Verna publika pratila je uživo uključenja u najgledaniji rijaliti "Zadruga", te je emisija"Zadruga - Nominacije" najgledanija emisija u danu, na svim televizijama.

Izbor gledalaca bila je i talk show emisija Sanje Marinković, "Magazin In", u kojoj su pored aktuelnih javnih ličnosti gostovali roditelji zadrugara, a tradicionalno su medju 10 najgledanijih emisija u danu i turske serije "Istanbulska nevesta", "Ćerke" i "Elif".

Uz autorsku emisiju Žike Nikolića "Žikinu šarenicu", koja se ove subote emitovala uživo sa Zlatibora, bila je milionska publika, dok je "Nacionalni dnevnik" bio najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Nedelju su obeležile mlade nade televizije Pink,

“Kontravizija” – Lava Pajkića I “Premijera vikend specijal” bez konkurencije u svom terminu.

Pročitajte još:

Expand player
Pogledajte više