Romana Panić
Ataimages
Romana Panić

Ataimages

 Foto: Ataimages

Da li smatrate da je Romanu sramota posle svega što joj se desilo i da je to razlog njenog nepojavljivanja?

 

Po svemu sudeći Romana izbegava da bude viđena u javnosti, s obzirom na to da je komšije na Voždovcu nedeljama nisu videli da izlazi iz zgrade. Oni su istakli da znaju da u njihovom kraju žive Milan Dinčić Dinča i Sale Tropiko, ali da nisu sigurni za Romanu.

Jedan muškarac koji je izašao iz Romanine zgrade, rekao da pevačicu nije viđao, osim u novinama kada se vratila iz Australije, ali da jeste neke ljude za koje je čuo da su njeni prijatelji i rođaci.

Koliko znam, živi na trećem spratu, desno od lifta, tu su dva stana, nisam baš siguran koji je njen. Čuo sam da se ne kreće i da joj prijatelji i rođaci donose namirnice. Tako se priča da su ih viđali s kesama iz marketa. Čuo sam i da ona sa sprata liftom uvek ide direktno u garažu, pa je možda i zato teško sresti - kaže on.

Inače, ispred Romaninog stana nalaze se muške i ženske patike. Glasovi se nisu čuli, niti je neko otvarao vrata. Komšije kažu da ovih dana nisu viđale nepoznatog muškarca u zgradi. Vrlo je moguće da je ovaj par otputovao negde kako bi se osamio, ili su otišli u Banjaluku, gde žive Romanini roditelji.

Pročitajte i:

Komentari (1)

Sasa

17.09.2020 22:18

Cuj,sramota !!! Pa da li je moguce pitati se gde je zena koja nam je kao narodu nanela veliku stetu? Svi smo stavljeni u isti kos. Obicna secikesa,uzas. Osuditi javno i poslati u Mitrovicu(blize kuci,zbog poseta).